Friday , September 30 2016
Home / Ngetop / 50 Cent kurus!

50 Cent kurus!

Dek kerana komited untuk filemnya yang akan datang bertajuk Things Fall Apart. 50 Cent, rapper terkenal Amerika Syarikat sanggup berdiet dan pergi ke gym untuk menurunkan berat badannya sehingga tahap kurus gaban bagi memegang watak pemain American Football yang mengidap kanser. Dah tak macho macam dulu lagi dah. Ala duit ada semua boleh jadi’lah penyanyi sana. Rasa-rasa dia pakai justmate 5 kot produk Dr. Romzi tu. Wakaka!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

3 comments

  1. pergh… sanggup tu korbankn body.. ade jgk artis kita yg snggup b'diet/kurus tp xlh smpai tahap cmni. slalunye yg artis2 kita sanggup buat habis-habisan, watak 'pondan' je. wlupn fatwa dh kuwa; haram. tp buat jugek.. btl2 pondan..!

  2. pergh… sanggup tu korbankn body.. ade jgk artis kita yg snggup b’diet/kurus utk filem tp xlh smpai tahap cmni. slalunye yg artis2 kita sanggup buat habis-habisan, watak ‘pondan’ je. wlupn fatwa dh kuwa; haram. tp buat jugek.. btl2 pondan..!

  3. ble plak kuruskan badan.. ingatkan nk tambahkan berat je yg senang

counter statistics