Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / 911, terciptanya sejarah menjadikan Islam itu pengganas (13 gambar)

911, terciptanya sejarah menjadikan Islam itu pengganas (13 gambar)

Hari ini ialah hari mourning untuk seluruh umat dunia especially warga Amerika. Hari memperingati orang-orang yang tidak dapat diselamatkan ketika tragedi 911 di Ground Zero. Selama 10 tahun, macam-macam kita dengar mengenai cerita ini, Islam itu pengganas, Konspirasi dajjal, Perancangan Illuminati, Pelan New World Order. Sehinggakan tak tahu nak percaya yang mana satu.

Yang pastinya pada tarikh ini ialah tarikh keramat menjadikan Islam itu pengganas di buku sejarah satu dunia. Osama bin Laden pun dah mati pada tahun ini dan pada tarikh hari ini, tahun ini 9-11-11, buat pertama kalinya Ground Zero menjadi tatapan umum buat seluruh dunia. Apakah agenda tersembunyi nombor ini, pasti kaum yang paling bijak di dunia yang dianugerahkan oleh Allah S.W.T. sehingga hari kiamat sahaja mengetahuinya, wallahualam.

Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

9 comments

  1. Nadsziera Sa'duddin

    i love d smoke…

  2. hari pertama aku dengar nama Osama Bin Laden! (nampak sangat benda ni rekayasa sahaja)

  3. Takder maskusud aper2lah.. Ground O tu sebab kawasan kat tmpt tu dah takder building lagi so kosong jer. Tu ler dia org buat nama Ground O. Tak yah speku besar2kan crita..

  4. 1. Mcm-mana boleh dpt gambo berbagai sudut?mcm dah dirancang aje. style Yanudi sanggup korbankan sebahagian drp kaum sendiri untuk keuntungan yg lebih besar akan datang.
    2. Yg mati 3,000 org tu disebokkan sgt, yg org Iraq, Afghanistan, Vietnam yg berpuluh ribu tu siapa nak jawab?
    Renung-renungkanlah…

  5. smpat plak jrugmbar ni snap kn…nmpak sgt la dh memang ready..angle smua cun.. cun2 ja pic2 ni kn….ishh3 nmpak sgt bnda dh d rancang..

  6. logiknya,… kalau bangunan tu dilangggar kapal terbang, mesti bangunan sebelah2 akan affected… nak2 kalau rapat gini… tapi, ce tgk gmbr 2nd last… cuma dia yang affected…. as if depa dah mmg plant bomb utk letupkan bangunan tu (kalau sapa2 suka tgk channel2 discovery ttg cemana depa runtuhkan bangunan lama guna bomb, musti tau…)

    dan logiknya lagi, kalau bangunan berkembar setinggi itu, boleh menempatkan sangat ramai orang… jadi 3000 hanyalah jumlah yang sangat kecil (colateral damage). sepatutnya, kalau betul2 diserang, jumlah mungkin berpuluh kali ganda dari itu… [http://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center] –> tgk paragraph Life & Events, weekday, dalam 250,000 ada di bangunan tu dalam satu2 masa…

    wallahu'alam…

  7. inilah taktik yahudi yg terkenal bijak ttp jahat dlm membuat perancangan utk menghancurkan islam..itu yg kita nmpak..yg kita tak perasan dan sedar byk lagi..jd renung2kan lah..

  8. hey guyssss! please google what is world trade centre. then go for the history on 911 and read carefully the statement .don't simply say nonsense things without knowing anything.open your eyes as big as can.only then we can differentiate what is wrong and right.tadaaaaaa! be open yea

counter statistics