Sunday , June 25 2017
Home / Dunia Artis / A. Aida disahkan bercerai talak dua

A. Aida disahkan bercerai talak dua

Hari ini, A. Aida disahkan bercerai talak dua dengan bekas suaminya, Suffian. Dipetik melalui akhbar mStar, Suffian pada asalnya ingin menceraikan A. Aida dengan talak tiga namun pihak mahkamah tidak membenarkannya berbuat demikian. Kata Suffian dipetik, dia tidak mahu lagi kembali kepada bekas isterinya walaupun pihak mahkamah menolak permintaannya untuk menceraikan A. Aida dengan talak tiga. Suffian juga bersyukur kerana perkara ini telah selesai dengan baik dan kini fokus utamanya adalah membesarkan anak, Suffian diberi hak lawatan dan bermalam dua kali sebulan pada hari Sabtu dan Ahad.

Dipetik A. Aida berkata pula, dia menganggap tindakan bekas suaminya yang mahu menceraikannya dengan talak tiga sebagai sengaja menghinanya sebagai kaum wanita. Masing-masing bersetuju dengan keputusan mahkamah mengenai penjagaan anak. Sebagai nota, A. Aida berkahwin dengan Suffian pada 20 April 2007.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

2 comments

  1. nape sampai terbeliak macam tu?

  2. apa masalah pompuan ni sebenarnya?

counter statistics