Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Aaron Aziz dan isteri sepanjang ABPBH2011 (9 gambar)

Aaron Aziz dan isteri sepanjang ABPBH2011 (9 gambar)

Aaron Aziz dan isteri bergambar sepanjang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011. Aaron Aziz telah dinobatkan sebagai artis paling popular ABPBH2011  dan membawa pulang kereta Nissan Teana V6 2.5L (Premium) tajaan Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd bernilai RM175 ribu. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

34 comments

  1. dapat kereta gitew…tahniah!

  2. Menang memang rezeki dier tapi kesian lah industri Malaysia, macam dah takder pelakun Malaysia yang hebat … Boleh bagi orang luar , mungkin anugerah seperti "Artis bukan Malaysia yang berjaya di Malaysia" ,
    Malaysia ni memang lah baik hati tapi biarlah berpada-pada…

    • bodoh la komen ko ros.. serumpun tp busuk hati..

      • bukan busuk hati tu tapi lebih mahu membela artis2 yang lahir sebagai rakyat Malaysia…kalau kau gi singapore kau dapat ke layanan yang baik…..ingatlah biarlah kita berbangga dengan artis kita wat apa dengan artis luar……kita ramai artis yang berbakat yang hendsom yang bermutu….kita seumpama MENANG SORAK KAMPONG TERGADAI……..

        • x abih2 ngan pepatah ko tuh…
          negara kita mmg byk bakat… ape plak perasaan ko kalu YUNA yg berbakat tu dihentam kat US? kita tau dia berbakat kan? sama la tuh…

          mmg kita bangga ape yg artis kita buat… sapa xbangga.. at least kemenangan AA ni bukak mata artis kita yg kebanyakannye gila glamour tapi kualiti tarak..

          xpaham aku, kalau siti nurhaliza yg artis MALAYSIA tu menang artis popular tiap tahun pun korg x puas ati, bila dia tarik diri, muka baru dpt, pun x puas ati… haihhhh

        • ko tu tak fofular… buat ape nak layan baik2…hehehe…siti nurhaliza pegi singapore ok je dpt layanan…. dalam setandan pisang, tak semuanya busuk noks!

    • xyh nak lorat2 sgt la kak ros oi..rezeki msg2..wt pe la nak pertikai kn lg..

    • alah ape nak di hairankan..dlm zaman allahyarham p ramlee pon…rmai gak org s'pore yg jd artis tanah air…xde kisah pon..rezki masing2,

  3. joe pulut udang

    betol kak ros..

  4. rasa-rasanya x baiklah mengata sesama kita… dahlah seagama… kita patut berbangga dengan kejayaan bangsa sendiri walaupun berlainan negara… itu adalah rezeki yang dianugerahkan allah buat aaron. kita patut menerimanya… sama juga seperti tasha yang ramai tidak menjangkakan kemenangannya… dah menang… pun dikutuk.. rakyat malaysia pulak tu… pikir2 kanlah… kita semua manusia biasa yang menumpang dibumi Allah. X ada siapa yang perfect…dan sesiapa saja boleh mencari rezeki yang halal dimana2 jua dibumi sementara ini….so, x perlu lah mempertikaikan asal dan keturunan seseorang itu asalkan dia berusaha untuk mencari rezeki yang halal untuk diri & keluarganya.

  5. thniah…abg aaron…., dh rezeki diye….trime jelh….itu semua ketentuan/rezeki dri Tuhan, untuk ape dipertikaikn? jelous lah tuh…

  6. k la..cm ni je la..sape2 yg rase diri die 2 hebat n bakal jadi bintang paling popular, sila2 lah tampil kn diri n berlakon cm aron aziz..ade bran???

  7. ala..zed zaidi 2 giler kuasa..sume bnde klw boleh die nak berkuasa.lakonan xde la bermutu sgt apatah lagi dalam bidang nyanyian..lg hampeh..die bajet abp tahun ni die mnang la..ape pun x boleh la zed zaidi 2…

  8. senang je..AA menang pun sbb sape? Sbb org Malaysia yg vote..so terima je la hakikat yg AA top skrg..lain tahun mungkin giliran orang lain pulak…

  9. suka statement Aziz M Osman kat twitter.. dia kata “pengiktirafan tanpa sempadan akan lebih berdaya saing.yg x puas ati tu buktikan anda lebih baik..itu lebih sihat”

  10. wauu…bestnyer …. untung la istri dia … haha dpt kreta lgi … uwauu … nang antap

  11. Igt tak malam tu BOTAK ada mention 'abg faisal ishak' dalam speech die? Faisal Ishak yg byk wat drama2 bermutu yg kite dok layan.. [eg Cinta utk Elyssa, Nur Kasih].. Know who he is? He's Singaporean! Spe yg kekecik dlu layan tgk AKSI MAT YOYO mesti perasan abg faizal yg comel [skang pun masih comel] dgn Pipin.. Kalau bermutu, berbakat, yup mereka layak diiktiraf, kat mana pun mreka berada..

  12. lu orang kalau mau bikin 100% filem malaysia, jgn pakai produk negara luar la, kalau bole cipta alat alat teknologi canggih, software filem canggih, special effect canggih sendiri, baru lu orang bole angkat muka atau jual mahal tak payah gunakan pelakon luar. Terus terang cakap nak saing dengan filem bollywood pun masih jauh, lu orang sudah sombong! macam mana mahu maju!!! ada satu filem malaysia tembus pasaran India tak?? kenapa orang melayu sendiri suka tengok filem hindustan kat negara sendiri?? sebab filem melayu belum ada standard!! tak percaya tanya DATOK Shah rukh khan

  13. Org msia undi AA sbb org suka dia ler..termasuk lah aku jugak..kalo xnak org luar..thn depan buat abpbh utk artis msia jer..

  14. xyah lah nk pertikai nape warge singapore bole masuk… sebelum anugerah tu, org2 berita harian mesti dah tapis sume perkara… sebelum name di calonkan….
    rasanya bukan zed zaidi yg nak sgt utarakan pendapat dia,, kot ada org laen di balek tabir tu..huhu….

  15. AA mng anugerah dpt la hadiah brapa ratus ribu..tp sumbangan die pd industri kita lg byk..filem dgn drama meletup produksi untung byk..penulis novel untung byk..pelakon m'sia lain pn dpt untung sama..tu semua org tak fikir pn sumbangan AA dkt industri kt atas lakonan die..sbb award ni pn nk bsing..lg pn die mng sbb die rmai peminat..peminat terhibur dgn bakat die..

  16. Kak ros kak ros…hermmm

  17. hatelisasurihani

    walaupOn dier org singapOre,yg penting dier berlakOn kat Malaysia,dier menghiburkan rakyat Malaysia,dier memeriahkan industri hiburan di Malaysia dan yg plg penting dier kayakan produser2 kat Malaysia neh….susah sgt ke kOrg nk pikir…duh!!!

  18. Dah mmg rezki dia….sblm2 ni pun dah byk artis luar bikin rezki kat sini tp x jd isu pun… Kmngn aaron pun mnyedarkn artis mlysian

  19. salam semua..

    x payah la nk bertengkar sesama sendiri ttg hal yg sudah ditentukan oleh Allah…

    korang yg x puas hati ni x percaya pada ketentuan Allah ke,dah mmg tertulis Aaron Aziz yg menang mlm tu so mmg dia ler…

    sapa2 yg nk pertikaikan atau x puas hati dgn kemenangan AA maka dia bukan mempertikaikan kemenangan AA tapi mempertikaikan ketentuan Allah..

    Fikir2 kan lah….

  20. hollywood,bollywood,kt england pun byk artis luar..jet li,jackie chan,SRK,star2 british byk berlakon kt hollywood dan byk menang anugerah..sape bagus ,sape disiplin,sape fokus..die layak berjaya dan menang..rezeki akan datang pd org yg kuat berusaha..pemikiran sempit x akan menjayakan industri filem malaysia..tahniah Aaron Aziz!!rezeki anak2 tu..teruskan usaha pasti kejayaan lebih besar muncul..

  21. peminat setia aaron

    hang pa smua nie..mara ke atau hang pa jelezz??dh rezeki depa nk wat cmna..

    • yes betul rezki masing masing , kita hidup berjiran jangan suke iri hati tak baik sama sama cari rezki halal lagi kta iri hati lagi tu kita tak dapat ape yang kita mau so my dear malaysia or singapore friends saya dari brunie kita orang muslim harus banga dan jaga nama muslim … sama sama ok bukan pasal negeri tu negeri ni kan semua yang menang orang islam so kita banga dengan bangsa kita bukan iri hati lor…………………

  22. kalau tak nak pelakon luar berlakon dalam malaysia ha minta wujudkan undang2 industri perfileman x boleh amik pelakon bukan warganegara. but i think ok, his very good actor,clean from controversy, yg penting movee2 n cte2 best untuk ditonton, ini namenye rejeki,lalalalala

  23. hidup jojojojo, agreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

counter statistics