Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Aaron Aziz marahkan pelakon baru tak hadir shooting

Aaron Aziz marahkan pelakon baru tak hadir shooting

Petang tadi Aaron Aziz telah bingit dengan seorang pelakon baru. Difahamkan pelakon baru tersebut tidak hadir untuk shooting pada hari tersebut. Sudah pasti babak tersebut amat penting dalam drama tersebut. Antara spekulasi mengatakan pelakon baru tersebut ialah pelakon utama wanita drama Stanza Cinta iaitu Nur Fathia. Sama-sama kita nantikan jawapan sebenar daripada Aaron Aziz sendiri.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

10 comments

  1. bagus la aoran sebagai pelakon yg senior dlm industri ni mmg wajar la aoran kasi nasihat sket kat pelakon2 baru ni…baru ade kualiti….

  2. agaknya siapa ea?nagusla aaron aziz ni..mementingkan disiplain..patut di contohi artis2 lain..

  3. rasenye bkn fathia kut sbb shoot tu ada dato jalal sekali…klu tgk cite stanza cinta td masa babak dlm umh aaron n dato jalal sorg pelakon baru yg pompuan tu..sape ntah nama dia…ngkn dia lakut…

  4. kami pencinta bahasa

    buruk gile english dy eaa…hehe . . .tp aku tetap minat dy..kihkih..pminat aaron jgn maraa aaaa….^_^

    • Kalau nak ikutkan dia antara pelakon yg boleh berckp English dgn fasih berbanding pelakon2 kita.. kebanyakan pelakon kita, English memasing, mmg ke laut.. kalau u nak judge English dia based on his twitter postings, rentikan laa.. takkan u tak tau, twitter tu tak boleh tulis panjang2.. mesti laa grammar lari kat twitter tu.. apa daa..

    • wei dia singapore la dol… mesti terer english itu dlm twitter.. mankuk hayun la hang ni

    • aku tgk grammar dia ok je..dia byk guna short form since bak kata Lisa, kat twitter mmg ada character limit..dan betol, org spore slalunya terer eng.

  5. Lisa-membebel je ko..mcm lah ko tu terer..mangkuk!

  6. Dah…menjadi….skrg dye berani marah pelakon malaysia..nanti2x..dye berani pulak nak maki hamun org malaysia..ktey tunggu jerr…tak akan hilang semua tuey nanti..pasti muncul..pas tuey nk cover salah sndri mesti dye ckp sye buat begitu sbb nk bgi dye taw mcm mna nk jdi pelkon yg hebat..pada hal..krisi nyerr ktey tak taw hal yg sebenar..huhuuu..

counter statistics