Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Abby Abadi bergambar bersama anak-anak di Hari Raya tanpa bekas suami (5 gambar)

Abby Abadi bergambar bersama anak-anak di Hari Raya tanpa bekas suami (5 gambar)

Gambar Hari Raya Pertama golongan artis dimulai dengan Abby Abadi. Abby bersama anak-anaknya ceria berbaju warna merah. Cuma tak berapa ceria, ia disambut tanpa kehadiran ayah & bekas suami tercinta. lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

10 comments

  1. merahnya mak ngah.. smbut laa ngan buah hati..

  2. apa2 pun selamat haari raya to abby & anak3… sabar & redha sahajalah, semoga ada hikmah yg dibrikan oleh-Nya. btw, anak yg bongsu nampak ada iras2 muka betina perampas si memey tu..

  3. iyelah kan masa abby pregnant si bongsu,masa tu norman buat hal dgn memey..terkenan kot!! ishh!!mintak di jauhkan perangai sundal tu dgn anak abby!! dan jgn ckp muka baby sama cam betina tu nanti tak pasal2 dia claim tu anak dia!! maklumla kan si tak malu tu kata anak2 abby panggil dia mummy masa rancangan ketuk2 ramadhan!!

  4. Mana nak ada bekas suami dan ayah pada budak2 tu!!mesti la skrg tgh sibuk dgn si TUNANG TERSAYANG!!!!PHUIIIII !!!!

  5. anak kedua abby nih sangat gojes ok!

  6. troskan idop anda abby! btw,slamat ari raye 😀

  7. Takpe la Abby, anak2 itu harta dunia akhirat. Hubungan dengan suami boleh putus, tp dengan anak2 itu sampai bila2 pun takkan putus. Sebab dlm kubur nanti, doa anak2 yang soleh adalah salah satu daripada bekalan kita. Apa2 pun suka tengok diorang. sweet je~ (^_^)

  8. smua sweet2 … hehe tharu tgokkk

  9. Tahniah, anda tabah dan cekal dalam mengharungi lumrah kehidupan in.Untuk berhubung dengan saya tiada masaalah.Sila layari website saya, http://myintrasite.com/nmdfuad5289

counter statistics