Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Abby Abadi melepaskan kekecewaan, tunjuk gambar wartawan hiburan burukkannya

Abby Abadi melepaskan kekecewaan, tunjuk gambar wartawan hiburan burukkannya

Berkenaan isu Abby Abadi digelar Ratu Propa oleh segelintir wartawan hiburan yang kami keluarkan tempoh hari, Abby dengan rasa kecewanya telah menunjukkan gambar wartawan hiburan yang telah menemubualnya yang dikatakan punca segelintir wartawan menggelarnya Ratu Propa.

Sebagai nota, beberapa wartawan hiburan telah menggelar Abby Abadi sebagai ratu propa kerana bermasalah dan sentiasa berperangai pelik di mana dia pandai bermuka-muka dan meminta simpati serta menafikan temubual putus cinta dengan Zul selepas dikatakan menulis mengenai perkara itu di blognya. Dia dikatakan menafikan temubual tersebut di fanpagenya di Facebook.

Antara petikan yang ditulisnya after the jump.

Sy tak belipun paper yg ada ruangan gossip yg memburukkan Sy tu, tp ramai sgt yg copy paste kan kt fanpage Sy n secara tak lgsg, Sy tau isi ceritanya….. Allahuakbarr! Ini dier wartawan yg interview Sy hari tu, siap rekord sekali apa yg Sy jawab,.. ye sy tau tu…. Tp bile keluar cerita, dier menulis lain dr apa yg Sy cerita, Sy ada msg dier tanya kenapa bule jd mcm tu? & ada jer msg dier lg pada… Sy…… Dia siap janji lg nk betulkan balik, mggu neh, alih2 cerita lain yg keluar…Kenapa mcm tu Amira? Apa salah Sy pd awak? Mmg Sy dah maafkan Awk tp Sy cabar awk keluarkan apa yg awk rekordkan tu…… BERANI KERANA BENAR! Tak baik aniaya hidup org…. walhal depan Sy awak baik sgt! tengok jelah gmbr neh…. sedih,…… Tak sangka Sy smpai mcm tu sekali cubaan awk nk menjatuhkan Sy….. Amira oh Amira :,,))

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

45 comments

  1. Skrg baru game on. Kita tgk saper btul saper salah skrg….. sila jawab!

  2. wartawan memang suka bikin panas dan suka melagakan org………..klau x nanti xder job plak…

    • anti wartawan hiburan

      Betul tu…wartawan nie dosa banyak..wartawan hiburan,,suke je laga2kan orang..putar belitkan cerita.nk suruh majalah naik rating la tu konon..tapi x pikir org lain..wartawan hiburan nie kononnye.orang tengah nak settel problem,nk jadi wakil kepada fan2 nie nak tahu cerita sebenar,..tapi tanya soalan pelik2..silap2 artis tu blaja lebih tinggi dari wartawan tu..

  3. memang la, wartawan2 hiburan sekarang memang RAMAI macam tu… eeeiiuuuu. tak kuasa nyah… bab babb menambah perisa, memang pandai.. konon2 "tanpa kami, siapalah anda.." statement bodo tu…. ko pikir balik, kalau takde artis2 tu, ko nak makan hape? nak interview orang utan? lagakan pulak ngan mawas?

  4. wartawan tu yg propa..bertudung tp mcm jadah..xmelambangkan keperibadian langsung!!sedeyyyyyyyyyy~

  5. mMpos la ko Joyah… uka ko dah terpampang kat sini.. hamik ko,,, nak sangatttttttttttttttt.. depan baik, belakang cam harammmmmmmmmmmm

  6. haha…elik la tu sama2 propa…pompuan kalo gado mesti nak tarik rambut haha

  7. amira ni ibarat duri dalam daging.. manusia akhir zaman…

  8. Nah mbek ko wartawan bengongggg!!!! Dah terang2 wat fitnah!!! Makanla duit gaji haram ko!! Dah jadik darah ponn…

  9. wartawan hiburan sekarang ni tak takut dosa neraka ke???
    tak akan halal duit hasil dari cerita2 mcm ni haa!!!

  10. move on la abby oiiiiiiiii…..keje ntah ke mane…balik2 salahkan org…

    • per pelak abby yang salah..p cuba baca kat fanpage abby tu..dia siap kuarkan sume msg2 dia n wartawan tu…mmg terang2 wartawan tu talam dua muka….

  11. btoi2 tu lalat…udah2 la kak abby…fokus la pd kerjaya pulak..cian kat anak2…;)
    toksah la nak nk dpikir pkara yg lpas…life must go on…

  12. AH KAU LALAT KECOH MESTI MULUT KO PENUH DGN TAHI LALAT

    • ni abby sendiri yang jawab… lepas keluar cerita ni,dia berkampung depan lap top dia.. abby2…

  13. nmpk mc baik aje si Amira ni…cian kat Abby…

  14. stupid amira. you deserve the worst! sokong abby (:

  15. bru buku bertemu dgn ruas kan …igt abby boleh diam ..

  16. btl2….saman jer wartawan mcm tu..jap lagi brenti kerja rrr….malu..perangai cam jadah jer

  17. kalu dah nama dunia hiburan…artis ke..wartawan ke…sama je….perjuangan yg dijulang sudah pasti tiada keberkatan….

  18. shubiduuu……. ha bagus abby….. aku rasa setiap artis yang d interview patut amek gambr wartawan yg menginterview tu… ye lah kalau wartawan tu buat kiter bengang uplot je gambar nyer….biar semua org tahu gak mana satu wartawan tu…. apa ada hal abby..bukan wartawan yang beli kan kita beras…. go beb!!

  19. dia bukan menafikan temubual tersebut , cuma tulis apa yg sepatutnya keluar x keluar, lain pula yg keluar…saya ikuti fanpage dia. taklah besar sangat isu tu….yg jadi besar, apabila joyah MEROYAN di pancaindera…sehingga mengungkit-ungkit hal yg tak sepatutnya dan menngunakan bahasa tak sopan langsung…

  20. biase ar wartawan mmg ahli neraka…
    lagakan org. buke aib org.
    suke sampaikan cerita org lain

  21. wartawan jugak yang meruntuhkan rumahtangga artis dan merosakkan hubungan artis……

  22. aku punya suke la

    sokong !00 persen semua!!!wartawan memang BODOH!! ingat dorang RAJA ka apa buli buat suka ati dorang jer….Ptuiiii!!!!

  23. biasalah wartawan nak cari bahan gosip….

  24. Anti Utusan Meloya

    Wartawan dgn paper utusan meloya tu sama2 harammmmmmm

  25. kalau dulu wartawan ja yang menulis ,artis kekadang tak mampu bela diri sbb wartawan berpakat sesama mereka , sekarang ada banyak ruangan sosial kat internet , artis boleh tulis sendiri apa yang di rasa dan peminat baca direct tulisan artis tak perlu melalui wartawan pun boleh, maka wartawan baik fikir dulu sebelum kluarkan artikel yang terlebih propa… mesti kantoiii punya…ngeng…

  26. wartawan jugak jeles sbb peminat lebih suka baca tulisan artis sendiri ..dibanding tulisan wartawan…tu la dia marah bila artis luahkan perasaan kat fanpage kalau luahkan perasaan kat diaorang ok la..baru dia boleh tulis..lebey2…ni apa yang diaorang nak tulis..dah basi peminat dah tahupun…kikiki

  27. Wartawan Hiburan malaysia nie memang cenggitu, kalau yang cium bontot dye, yang junjung taik dye, tang ikut ckp dye, semuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa baekkkkkkkkk… lagi2 Zubir, Siti jarum, Gayah Gebu, Kiah Propa(Gajah bertopengkan Manusia), Joyah Propa.. dan seangkatan denganya…

  28. jgn tgk wartawan je…tgk editor jgk. Kdg2 editor sbnnrnya lg teruk.

  29. CIA AQ NGAN ABBY NI ,SMOGA TABAH ABBY

  30. Bodoh gak lalat ni, musti suku sakat memey hahahaha. Abby kan dah ngaku mayb die pun ada silap gak & mintak maaf (sila baca Beautifulnara coz mediamelaya x bagi keterangan penuh Abby). mmg lebih baik berdiam dari berkata-kata. but sometimes, perlu juga tegakkan kebenaran untuk diri sendiri. Abby dah buktikan dia mampu jadi ibu tunggal yg baek. Hingat senang ke jadi janda, cari nafkah & besarkan 3 anak sorg2 dow? kisah cinta die tu hak peribadi die kan. Abby still muda, kalo ada jodoh apa salahnya kawen lg x kisahlah dpt laki tua ke, muda ke. dapat laki lebih tua tapi hampeh, nak watpe kan?Go Abby go!

  31. its all bcoz the………….MONEYYYY!! MONEYYYY!! MONEYYYY!!

  32. wlpun aku bkn fans abby n xdela minat sgt dgn dia tp aku rase tindakan reporter hiburan skrg ni mmg byk dh melampau etika….menulis bkn pakai otak tp pakai emosi….aku syorkan syarikat2 penerbitan lepasni kalau nk cari reporter tolong uji dulu tahap IQ n tahap mental b4 amek bekerja…takut tersalah amek reporter gila meroyan or sawan babi mcm kebanyakan reporter hiburan yg ade skrg ni!!! n aku sokong ko suebeliza..mulai saat ni reporter hiburan dh blh start masuk hutan utk itrview org utan n dilagakan dgn mawas!!! kahkahkah

  33. WARTAWAN HIBURAN KEBANYAKKAN NYER
    PERANGAI MACAM HARAM JADAH!
    BUAT FITNAH MELEBIH2!
    MACAMANA LAH KORANG MAKAN
    DARI HASIL MEMFITNAH…?
    TIDO MALAM KORANG AMAN TAK?

  34. takpe ler… selalu kan wartawan ambik pic artis… biarlah sekali sekali tu artis ambik pic wartawan pulak… sama2 panas kan paper…

  35. kadang2 manusia ini yang paling merbahaya,memutarbelitkan fakta dan memfitnah

  36. nama pun wartawan.diorg kan bakal jd ahli neraka..suka fitnah & wat cite yg berunsur fitnah..

  37. REPORTER tu nak glamer jugak!!!sengaja cari pasal!!!!hahahah..
    ABBY saya tahu akak mcne…hanya org yg mengenali akak saja yg akan tahu kisah hidup akak.
    semoga akak dilindungi Allah swt.aminn…

counter statistics