Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Abby Abadi & Memey Suhaiza berdamai, Norman sebak

Abby Abadi & Memey Suhaiza berdamai, Norman sebak

First impression bila melihat gambar ini, lega kerana mereka berdua kini sudah berdamai. Abby Abadi sudah menerima Memey sepenuhnya di dalam hidupnya apabila ketika pasangan ini hadir ke rumahnya untuk mengambil anak-anak Norman, Abby menarik tangan Memey kemudian memeluknya sambil menangis. Momen ini disambut gembira oleh anak-anak pasangan Norman & Abby manakala Norman pula bersyukur dan sebak kerana doa nya telah dimakbulkan. Selepas itu, mereka didapati berbuka puasa bersama-sama di rumahnye.

Sumber dipetik: mStar Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. Tahinah Abby! Itu menunjukkan anda redha dengan suratan yang telah Allah SWT tentukan. Mudah2an Abby sentiasa dalam bahagia dan tenang dengan petunjuk dan hidayah-Nya.

    Sebak ko yer Norman? Meh aku nyanyi satu lagu: "Sebak dadanya sebak… Tak tau adik tak tau…"

    • Sebak pe sal lak?! Abby dan Memey kan bermadu tak lama lagi…aku yg untung beb! Dua2 aku dapat!

  2. Cantik telekung. Beli kat ner ar? Ingat nak beli kat mak untuk dia pakai sambil berehat-rehat minum petang di pangkin di bawah pokok moktan.

  3. baek2 jgk tp ptOt ker nOrman meletakkan tgn di ats bhu abby smase brgambr???mmglh x mnyentoh kulit tp xssuai 2 kn ex janda lg1 abbykn da kuat " pgangan Agama " ptot taw smue 2

  4. mungkin norman x tersengaja letak tangan kat bahu abby…
    mungkin pada waktu tu norman terlalu happy sangat ex wife dh berbaik dgn yg baru.. šŸ™‚

  5. yup elok la kita berbaik sangka sesama manusia..

  6. ah diorang ni kontroversi. macam bagus……….

  7. org baik2 ko kutuk, org gaduh lg ko kutuk.. apela… btw..happy for them..

  8. Zack Ex- New Boys

    WOW..norman mesti dapat kedua-duanya

  9. rezeki tuhan….bertuah kau norman
    šŸ˜€

  10. ko kan dah tau hukum hakam e wife..ke ko dah ketandusan..lama menjanda…

  11. bguss la dah bbaek ..x tbaik bmsuh tlalu lma … x guna .

counter statistics