Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Abby Abadi Semakin Berani

Abby Abadi Semakin Berani

17

Selepas kenyataan berpandukan skrip oleh Memey Suhaiza tempoh hari dan selepas Norman menyatakan bahawa “Nasihat saya iklhas” walaupun ketika memberi nasihat kepada Memey Suhaiza itu, isterinya yang sarat mengandung di’rumah tidak dijaganya. Kini ia seperti tiba giliran Abby Abadi pula, Abby sudah berani bergambar secara lebih dekat dengan “hanya kawan”nya, iaitu Zulkifli Ariffin di dada akhbar. Lagi gambar menyusul… 24

32

41

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

22 comments

  1. bersikap professional lah media malaya
    kenapa trademark justkhai.com menjadi 1 lepasan geram kau ?
    biar lantak dia.. periuk nasi kau, kau jaga elok2…

  2. hahaha lawaks la korang ni.macam kanak kanak la..tapi ok la tu.memeng justkhai suka ambil usha orang lain.patutnya dia cari la sumber lain bukan ambil dari media malaya.so bila kite layari blog lain tak lah same je gambar nye.takda variasi lah.lagi satu dah la ambil curi (media malaya pun curi sbenornye)tapi tak patutla justkhai siap kate aku peduli ape watermark ko.kalau tak peduli.buat tak tau je.ambil je tak ya kate macam tu

    • tapi kita kena bermaaf maafan ok.media malaya jangan buat mcam tu lagi.tak baik kate justkhai macam tu.kena pro la ye.kite kena bermaaf maafan.tak elok gaduh2 dalam islam pun tak suruh.to justkhai minta maaf ye to media malaya pun I nak minta maaf

  3. Admin® izyan&tra

    ini nmanya kebodohan dr pihak admin mediamalayam nie.. bkn mnambah buruk lg website org, nmun menarik beribu traffic ke laman blognya.. hahaha.. xnk maki izyan.com lg ker.. dah bertaubat kot..

  4. kau pun saya izyan, bodo ke hodoh ke kau pun 2×5, ayat2 cam ni ko PM dia personal…kalau aku cakap bodoh kau marah..

    aku nak baca comment yang membina dimana media malaya menghasilkan 1 karangan atau cerita mengenai artis tanah air mengikut kefahaman beliau..

    • aku jarang menulis mengenai artis, kerana aku lebih kepada berkongsi gambar..

      bab izyan tu mmg aku totally ignore komen die kat blog ini..

  5. hmm…selama ni org dok kesian kat abby angkara norman..ni pandangan personal aku la..maybe ada yg tak puas hati, but what the heck, nama pun my personal opinion..

    pada aku, 2 X 5 je norman dgn abby..dan dan lepas cerai (kes cerai pun blom abis lagi agaknya) dah sibuk canang sana sini dia dgn zul..pastu, cakap hanya adik angkat, hubungan artis..(ayat yg sama mcm norman cakap masa gossip dgn memey)..so, tak payah la public nak kesian sgt kat abby ni..silap2 dia pun buat mcm norman buat dgn memey..bezanya, abby blom kantoi lagi…(mmg peminat abby sure marah aku lepas ni..pedulik!)

    so, moralnya di sini..aku naik meluat baca cite artis kononnya baik, padahal (na'uzubillah, aku x sanggup nak tuduh2, but tu la realiti…) hipokrit yg teramat sgt..

    sudah2 la abby…aku tau ko tgh excited sgt berjiwang dgn zul and i know, u r the 1 who introduced him to Datuk Yusuf for Gerak Khas..kononnya senang nak menatap muka Zul…(oh my God, what the hell is this…) ex-maid abby pun pernah kata, abby yg selama ni berkasar dgn norman, jerit and maki norman..sebab tu norman blah dr umah sbb tak nak gaduh depan anak2.. (hmmm…mcm ni abbg kira dlm pihak yg betul lagi?)

    kesimpulannya, setiap yg berlaku, mesti ada sebab…lu pikir la sendiri..

    • KALAU LAKI SELALU TAK ADA DIRUMAH MEMANG LAH KITA MARAH XPECIALLY LAGI KALAU MASA MENGANDUNG SIBUK PULAK MENGAJAR BETINA SAMPAI KUL 2 PAGI. KO NI TAK TAU ALLAH SUDAH MENAMPAKKAN KEPADA ABBY DAN JUGA SELURUH RAAYAT MALAYSIA YG SELAMA INI CAKAP SIBUK SHOOTING DAN TAK ADA MASA NAK BALK RUMAH RUPANYA SIBUK SHOOTING DGN BETINA LAIN…KALAU LAKI TAK BUAT HAL KITA TAK AKAN MARAH DAN KASAR PADA LAKI TERSEBUT LAH B*D*H…SUDAH LAH NAK PERCAYA CAKAP EXMAID DORANG LAH KONON BELUM BETUL EXMAID TU CAKAP BENAR MANATAU SELAMA INI ABBY PERNAH MARAH DIA SO DI FITNAH LAH CAKAP MCM…INI SUDAH TERBUKTI KESALAHAN C NORMAN KALAU PUN ABBY MARAH DIA ERTINYA DIA YG TAK PANDAI MENGAJAR ISTERI INI SIBUK PULA NAK AJAR BETINA LAIN….LAGI SATU SAYA SEKIRANYA PUN DIA DAN BETINA TERSEBUT TERLEPAS DARI HUKUMAN MAHKAMAH SAYA BERDOA MUDAHAN ALLAH TUNJUKKAN PERLAKUAN MEREKA SEKIRANYA MEREKA MEMBUAT PERKARA YG TAK SENONOH DI HADAPAN RAAYAT MALAYSIA AMINNNN

      • yup.. sokong sangat2 kenyataan "hidup abby"….semoga selepas ini abby akan mendapat pasangan yg jauh lebih baik dr ex husband dia 2…aku doakan norman n memey akan mendapat balasan setimpal nya…sebab 2 dia org kene tangkap khalwat..Allah nak tunjukkan kebenaran yg selama ini dia org ni penipu…….!!!!!!!!

  6. dah la admin oi…dia dah taubat tu bagusla.hang tu bila lagi nak taubat?janganla ekau mencari pasal lagi.bila dia taubat kite harus syukur tau.bukannyer nak sindir dngan kata kata sinis…tak elok

  7. weh jgn le merosakkan gambar weh..takde seni la ko nih..relax ar..kita kan sama2 melayu,,

  8. terkesima… terutama gmbr atas skali tue..si0t je MM hehe..anyway MM best!MM jgn lupa post psl M.U.H dia bru mng Juara Lagu tadi!!bestttt!!!siannn faizal tahir..bengang smpai rampas topi m.u.h yg tgh wat persembahan

  9. weii bru prsan statement fauziah latif nie..lawak arr MM nie

  10. aku pun nak la..

    leh,iklan di gambar?aha.

  11. Hapa lah ko ni…
    Apa nak gaduh2…
    Aku tak setuju cara ko memalukan orang…

  12. ko tanggung la dosa sendri ye..menghina org apetah lg mengaibkan org, xkan tatau dosa ke pahala,,kecik ke besar…

  13. hahah.. free traffic lagi.. Amin.. kau la ratu fitnah no 1 negara.. horeey!!

    x kira besar mana pun salah aku (kalau betul2 aku salah), ko takde hak nak memfitnah aku.. padahal ape yg aku buat, x sepadan dgn ape yg kau balas..

    x kiralah aku cari pasal dulu atau tidak, itu mmg realiti.. patutnye ko sedar.. ini tidak.. dah itu mmg cara aku kritik (sinis), dasar orang x boleh terima kritikan…

    HOHOHO ~ see u at padang masyar bro.. ko berhutang aku..

  14. emmm..tak perlah korang semua…
    yg slh ker yg tk salah ker nanti kita tau gak psl dorng ni..
    aku pun pening gak tnant2 apakh crita episod seterusnya..btul2 crita drama yg dipentaskan ddunia nie..
    seriusly,aku pun tak sbr2 nk tau pa story lps ni n ni first time aku sgt2 sngaja mmbzkn diri nk tau crita dorng…
    apa pun tntg norman n memey tu kita jdkan pengajaran..
    tntg abby n zul lak kita tggu penghujung criternyer…
    mgkn Allah da tnjuk kbnran n k`aiban skrg utk org2 yg dipilih olehNYA manatau esok lusa masa kita lak..na`uzubillah…

  15. Aku syukur lahir di

    Korang ni gaduh2 pasal benda keduniaan pehal? Dah cukup ilmu nak 'seberang ke sana' ke? Lebih baik korang tafakur kat umah ingat org2 kat Gaza tuh.. Syukurla weh dapek duk kat Malaysia.. Kalo ko org Gaza, sure takdenye nak berbahas2 pasal ridiculous matter mcm ni!! Dah la tambah dosa je baca gosip2 n ngumpat2.. Nauzubillah..

counter statistics