Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Abby Fana kini bertudung selepas menunaikan ibadah haji

Abby Fana kini bertudung selepas menunaikan ibadah haji

Alhamdulillah, seorang selebriti yang harus dicontohi. Sesiapa yang rajin tercongok dengan tibi pagi-pagi mesti perasan Abby Fana kini sudah bertudung dalam program Malaysia Hari Ini (MHI). Selepas beliau menunaikan haji pada bulan November yang lepas, Abby Fana kini sudah bertudung.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

26 comments

  1. rosmah je x pkai tudung lepas gi haji. haha

    • tak perlu nak judge keimanan orang. dia mcm mana skalipun, kita sendiri dah cukup kuat ke iman kita? mengutuk dia sama jugak menyedekahkan pahala sendiri pada dia, walaupun dia macam tu. daripada lepaskan pahala sendiri setelah beribadat hari2, lebih baik diamkan diri saja. dosa sesama manusia lagi susah nak minta maaf.

      • xpkai tudung..kompem dah ke neraka kak..bkn nk judge, tp dlm al-quran ada..btw, si amirul ckp xde salahnya..da org tu pegi hj, spttnya balik ke malaysia jadi makin baiklah bknnya hipokrit mcm dlu jgk..

        • confirm? pasti? bahkan seorang pelacur pun boleh dimasukkan ke syurga kerana kasih sayang dan perasaan simpati dia. ini adalah judging someone kak. jangan judge orang, hanya Allah shj yang layak nak adili kita kerana dia yg Maha Adil lagi Saksama. jangan pandang hina/rendah orang lain. kita x tau apa niat/isi hati mereka. bersangka baiklah. sbg saudara se-Islam, kita doakanlah dia, bukan mengutuk atau mengumpat. salam 🙂

    • janga cerita rosmah, anak2 azmin ali dan isteri dia yang berzina dengan anwar aljuburi tu pun tak pakai tudung jugak. boleh pakai ke dop?

  2. Alhamdulillah…

  3. lawa,,,,,smoga amalan baik di terima di sisi allah,,, akupon nak umroh bln nie,,,, umroh kali ke4,,

  4. Norma Jean …berdiam diri bkn cara terbaik. Rosmah tu isteri pemimpin negara Islam. bila dia xbertudung secara langsung menjatuhkan Islam. bkn nk kutuk tp nk mengingatkan. PM tiap2 thn pergi rasmi smbutan maulidur rasul, pertandingan tilawah tp bini duk tang tu jgk….akai ada kaa

  5. alhamdulillah….. smoge berkekalan..

  6. Niat tu penting…

  7. Ye ke kalau pakai tudung dah di kira org baik, dan yg tak pakai tudung org jahat? Aku dah layan lebih dari 20 org masa kat U dulu, dan 18 daripadanye pakai tudung..de yg bertudung sampai ke pinggang puun..ayat sikit2, bagi hadiah 2-3 bende, ajak bercuti ke mane2 pulau all expenses paid…tup tup dah dapat! Tudung ntah ke mane! Ramai yg blonde lak tu. Yg tutup2 smpai ke dada yg barang paling baik. Patutlah tutup..jual mahal lah sikit kan?! De yg siap ajar lagi cam ne nk lebih "kenyang"..kah kah kah..mrk ingat gua 1st time…so pikir2 lah erk?

    • Bkn masalah baik ke tidak,tapi bertudung tu wajib bg wanita islam.Yg ko bangga sgt dpt 20 org tu pehal,kira hebat lar tu..pooodahhhh….

    • Cuba menjawab sebagai seorg Islam.Cara anda b'ckp cukup menjatuhkan maruah Islam keseluruhannya.Menutup aurat diwajibkan dldm Islam.Jangan mempermainkan Islam sebegini rupa.Kalau ada yg bertudung tapi mempunyai masalah moral,itu disebabkan masalah lain,tiada kaitan dengan arahan menutup aurat di dalam Islam.Kalau ada kalangan orang kafir yg membaca 'statement' anda ,alangkah ruginya kita umat Islam yang dimalukan oleh sesama islam sendiri.

  8. Apela haprak budak x-u,,,,perbandingan ngarut,,,mcm budak ‘U’ tak semo masuk U pandai,,,nak2 mcm ko,,,dah tau zina haram gi buat gak,,,xleh pakai nyer org

    • FYI Umat, gua dpt PhD lah..top kat U dan U international..gua sekarang CFO kat swasta international gak, gaji lebih kurang PM pun..kereta 2-3 bijik dan umah Semi-D. Ko de??? Gua de 2 bini dan anak 5 org..bini2 secantik Lisa dan Siti..seorg pkai tudung sorang tak. Watak lain2 tapi body solid mcm RCW. Gua tak cukup bangga..lu de??? Lu lah tak leh pakai..de ke ko mampu bgi bini atau anak2 mcm gua bagi????? Lu lagi LOSER! Lu nak banding pe gua de dgn pe lu de..cakap je bila….

      • Stop talking nonsense! I don't believe there is Muslim behaving such as you. PHD is nothing to me.Many have completed PHD and it's common.Think that all your wealthy,houses,cars,even your wives and kids came from God. You better stop comparing what you have with others. Learn to act more like scholars than talking rubbish.

      • Ask ur PhD for syafaat to ALLAH swt at akhirat kelak. I'm also a graduated from Manchester University, currently doing PhD, but I still care my aqidah and syariat. Bercakap bagai tiada agama, alangkah ruginya isteri2 dan anak2 anda memiliki anda sebagai ayah dan suami. Lgi teruk, bangga dengan dosa yg dilakukan. Tp kalau anda bertaubat sesungguhnya keampunan ALLAH mendahului kemarahanNya. Insya ALLAH

  9. wow…bagus2..i like….pasni kak abby jgn bg chance dkt wardina nk perli2 akak ag…berbulu tgk die budget bagus dlm MHI…

    • Tak minatlah Abby ni..kurus dan dah nampak tua sgt. Minat gile kat Nozie, punya badan dan Wardina jgak, punya badan..walau bertudung, wowww..masih sexy dan mengoda..nasi lemak tetap terpancul walau dicover2, tapi sebab lauk penuh,tutup mcmane pun, pe lah sgt..kenalah membayang2kan sikit..baru otak cergas pagi2.

  10. Alhamdulillah, tambah manis pakai tudung 🙂

    http://www.diskaun.my

  11. bgus…alhamdulillah…..thniah kaq abby..

counter statistics