Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Abby Semakin Rapat Dengan Azza

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. LANTAK DIA LA

  2. betul..betul..betulll

  3. aku tak faham betul le.. nh dan memey yg gempak kena tangkap khalwat abby kena sasaran media dan org menghentam dia..yg buat salah boleh tersenyum..abby pulak kena menempis segala mcm perkara..dunia..dunia..

  4. abby ngan azza mmg kwn baik sejak drg join Elite lg laa.apa bengong sgt ni!! mmg dia hot apa,lawa… tak salah pun,haha.chaiyo abby!

  5. dari sumber2 yg dipercayai yg memerangkap nh adalah memey dan beberapa rakan lelaki dia.dan panggilan telefon yg dibuat ke jais adalah dari public phone di kaw situ…dan adakah berkaitan business? dipercayai nh ada berminat utk membeli business seseorg dikaw tersebut yg nak jual business dia dan ada org di situ lwn harga tp nh punya harga lagi bagus so… adakah semua ini utk menjatuhkan segalanya…hanya allah swt sahaja yg mengetahui..kita hanya mampu merancang allah swt shj yg mengetahui segalanya. abby dan anak2 menjadi mangsa keadaan..sebab itu le before nie ada sumber2 beritahu nh memang tak nak lepaskan abby kerana syg sgt..sebab nh lebih mengetahui siapakah isterinya itu bukan kita yg menilainya. dia pun ada kata abby adalah isteri dan ibu yg terbaik.

  6. lagi satu ada seseorg masih follow nh di sekitar ofis dan setiap pergerakan di ambil mms. dan sehinggakan nh ada bawa anak2 dia di ofis dan syg anak pun dia nak sakit hati.. rasanya org tu tak yah le buat cam tu itu anak dia biar le dia nak buat nak syg ke apa dia sebagai bapa dah patut berikan kasih syg pada anak2. Jgn lepas nie anak dia pulak jadi sasaran org tak bertanggungjawab nie..cukup le abby yg mengundurkan diri.

  7. Kesian abby, da suratan nasib dia begini. Bukan dia yang nak. Hanya kawan yang sama mengharungi nasib sama akan lebih memahami. Mudah2 an dia tabah mgharungi liku2 kehidupan. Norman dan memey da trgelincir, harap abby yg berstatus janda tidak salah buat pilih jalan. Tak salah mencari teman di kala kesunyian. Apa pun fikirkanlah perasaan anak2 dahulu.

  8. Spatutnya jgn dsokong owg yg bersalah,… Dah terang lg bersuluh apa yg berlaku ni satu penganiayaan buat abby abadi, tp ada jugak yg sesuka hati mcari salah abby pulak,… Sakit yg dtanggungnya ada yg tolong ker? Hentam je pandai…, apalah nasib,.. Bekas mak mentua pun pedihhhhh… Sabar jelah k,..

  9. biarlah depa dah xder jodoh nak jd mj..sekurangnyer atu x sakit..org pompuna skang bukan ms=cm dulu…walaupun mj kiter buleh hidup….

counter statistics