Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / AC Mizal dan keluarga bercuti di Gold Coast, Australia (13 Gambar)

AC Mizal dan keluarga bercuti di Gold Coast, Australia (13 Gambar)

Melalui Instagram miliknya AC, beberapa keping gambar percutian di Gold Coast, Australia telah di muat naik. AC Mizal telah bercuti ke sana bersama keluarga termasuk ibunya. Gambar penuh selepas ini.

Sumber dipetik: Gosip Tempatan

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

7 comments

  1. eh jap…konpius la…anak ac nie 2 org je ke??? ngn binik lame xde ke??

  2. dia tak bawa la tu..kalau tak silap ni g time raya kot..

  3. tak kanlah bini dia nak !!! bawak anak2 tiri sekali!!!!

  4. bukan la.. ac nak jumpe anak ngan bini pertama pun tak dapat…cam ne nak bawak g bercutiii

  5. apapun doakan kesejahteraan mereka Allah lebih mengetahui segala-galanya..siapa kita untuk mencerca mereka doakan yang baik-baik sudah la

counter statistics