Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / AC Mizal: Lawatan Kebajikan AC Konsortium

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

15 comments

  1. hampeh jer…kebajikan anak-anak yang dia tinggal tu banyakkkk alasan bile nak bagi…tayang keta, umah, duit, bisnes boleh lak tu…ade korang terfikir tak kenapa dia tak ambik anak dia duduk ngan dia sebab dia mampu sangat…takkan cover line sebab untung dah melebihi yahudi…kuikuikui

  2. ni gambar awal tahun 2010 ni….

  3. rasenyer nie gambo lama….agak2 lah kot nak fitnah org….check ler dulu btul ker tak ape ker …main buh je..asal ade citer!!! fitnah kan dosa…!!!

  4. wa x sebelah mane2 pihak….tp kalo benda baik pun korg nak ungkit…truk lah!!..seteruk2 manusia pun ade wat baik..so tuk pe pertikai kan kebaikan org dan carik salah derang??? x silap wa….wa dah tgk gambo nie lame gilee…awal2 taun rasenyer!…nasihat wa….gi check…x pasal kang kne saman!! br lah sibuk nk delete ler ape ler…haha

    • dah betulkan ok. tak perlu cakap byk kali 🙂

      • bgs…! dah time lu tulis…wa pun reply komen….masuk ler byk kali…hahah br sibuk nak cover balik..benda buruk mmg ptt kiter perangi..tak kisah lah dia nie retis ker….x kisah lah ac mizal ker….lisa surihani ker (oh jatuh chenta) ..tp kalo benda baikk…bgs kalo kiter war2kan!!

  5. hahahahaha…

  6. takpe la kalau mende baik….baik tetap baik, jahat tetap jahat…jangan prejudis…

    Dato' Bendahara Buta Sejarah?

  7. kita doakan yang terbaik untuk ac dan kuarga..

  8. Ikut afdhal dlm agama kita, rezeki yg kita dapat sepatutnya dikongsi bersama anak2, isteri, ahli keluarga terlebih dahulu barulah di kongsi dgn org lain..dikhuatiri seandainya zuriat sendiri terbiar, maka sumbangan aka sedekah kpd org lain tu tidak mendapat apa2 ganjaran…Wallahua'lam…..

  9. alhamdulilah…makin bertambah rezeki Ac Mizal..

  10. awat admin minta maaf atas artikel terdahulu? takut kena saman ke hikhikhiiii

counter statistics