Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / AC Mizal sudah mula spam wall sedara dan pekerjanya promosi Collatrim

AC Mizal sudah mula spam wall sedara dan pekerjanya promosi Collatrim

Nampaknya selepas isu gelang magnetik tahi-nya sudah mula tidak dipercayai ramai kerana dikatakan menipu pelanggan, dan ramai bekas pekerja sudah menarik diri dari terjebak dengan bisnes yang memperbodohkan bangsa sendiri.

Kini difahamkan AC Mizal sudah mula bergerak aktif dengan promosi secara spam di wall sedara-mare dan pekerja dengan produk terbaru iaitu program pelangsingan badan berjenama Collatrim (mungkin?).

Jangan kata kami tak beri amaran kepada anda jika suatu hari nanti produk pelansingan itu bakal menjadikan penggila-penggila MLM dan pen”diet” sekalian berhutang sehingga tak ada duit nak makan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

15 comments

  1. ade je bnda yg nk dijual ny dye ni…otak usahawan la katekan…

  2. Usahawan usahawan jugak tp jgn sampai nak menipu org tak berkat rezeki tu anytime aje Allah boleh tarik balik.

  3. dato ker dia ni?

    • xde kenyataan rasmi, yg mengatakan dia ni dato pun. konpius gak aku,ke aku tertinggal keretapi.

      • walaupun takde kenyataan rasmi, tapi pengaruh die sgt besar.. media pun jadik penakut.. mane ade cite pasal die sgt kat newspaper..

  4. haha…biasela 2
    Maharaja Lawak dh nak abes
    so kne la cari alternatif lain nk dpat duit lak

  5. Dato' ac mizal? biar betik..bl die dpt title dato'? bole ke seng2 guna title dato'? klu gitu, aku dato' POLO

  6. 1) Tak pernah ada apa2 event khas utk dia dapat pangkat Dato' dia tu. Dia je canang lebih2, Sultan Pahang tak penah kasi pun. Kalo Sultan Pahang dah kasi, mesti la kuar newspaper kan? Mcm M. Nasir dan Ramli MS tu. Nampak benor melabunnya AC Mangkokhayon (bak kata Aidid Muaddib).

    2) Dulu kelentong org dgn gelang magnetnya yg buatan China tu. Sampai boleh beli Bentley la punya byk duit dia tipu. Skang part gelang magnet tu dah senyap, page kat FB pun dah hilang, nak kelentong org dgn benda alah ni plak? Kalo asik makan/minum benda alah tu je, makanan lain lansung takleh makan, memang la bleh kurus. Takyah amik benda alah tu, and at the same time toksah makan apa2, confirm kurus. Nutrition ntah ke mana.

    Kepada AC Mizal, kamu ni mmg taknak insaf lansung kan? Duk menayang segala harta kekayaan, perasan pegang pangkat Dato' (takde bukti nyata), nak kelentong orang lagi. Berkat sgt ke?

    Daripada,

    Mangsa Gelang Taik Kucing (menyesal aku beli…tak berkat duit yg kau dpt)

  7. makin langsing la pendapatan sape yg beli produk tuh…

  8. hahahahahhah korang joinT la…. x Grugi wooooooooo

    betul2 langsing pasal sakit kepala nanti hahahahahaha

    ehhhhh korang yang dah joinT Gelang Kera AC Mangkuk tu tu ape cer…bonES LevAl 12 katanya….speaker2 nya dah lari…..hahahah katanya xnak makan gaji buta…..lagi skali AC Mangkuk nak mengenceng…masuk gelanggang kuikuikui

    ——————————————————————

    korang yang dah terkena kenceng tu…. pi lew report kat bahagian yang berkaitan….sebab kalau koran dok sumpah2…AC tu tetap mcm tu…hahahah muka xreti malu menipu disiang hari…tapi ada jugak yang boleh kene kencengggggg….

    ——————————————————————

    title dato tu…..memang ac dah mabuk giler…perasan sangat hahahahah pi la kat mana2 rancangan TV pun…xda pun panggil dia dato..kepala hotak ada? hahahaahhahaa…

    —————————————————————–

    bukan nak dengki…xda kepentingan langsung pun mamat perasan dato nih kat aku…siyes lawak org nya…..tapi kesian kat org lain yang dok kene kenceng…ape bangsat punya org….opssss armard songkok senget PERKASAM dulu dok backup2 si AC nih ape cer……papagomo yang dok claim ada no ahli aidid kat EDYMIUM tu aper cer skarang…..papagomo lagi la…anjing suapan..berapa tah dapat upah..

    —————————————————————-

    dan nasihat aku kepada repoter2 suratkhabar kat luar sana…..jgn kerana upah yang sekupang dua…buat cite bebukan…. buat malu syarikat jer…..pi bukak blog aidid…..isunya ada satu paper tu…malu woooo no.1 kat malaysia katakan….tajuk gempak isi gampang….sekian…

  9. mmg btol ker tu fb die? atau ade org menyamar jd die then spam plak wall org laen cmne?

  10. aku sarankan AC nie tengok citer TANAH KUBOR…. supaya insap + taubat…

  11. x habis-habis…. udah-udah ler memperbodohkan bangsa sendiri…. inilah bisnes nak cepat kaya.. gelang dibeli berpuluh ringgit dijual harga ribu-riban… sapa-sapa yang join confirm kurus…kurus duit di bank…fikir-fikir ler jgn tertipu lg…… rekod amat buruk…baik berhati-hati.

counter statistics