Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Achik Spin meninggal dunia & selamat dikebumikan

Achik Spin meninggal dunia & selamat dikebumikan

Achik atau nama sebenarnya Abdillah Murad Md Shari, 27, selamat dikebumikan sekitar jam 1 petang semalam di Makam Tuan Haji Said, Seremban, Negeri Sembilan.

Allahyarham meninggalkan seorang isteri dan dua orang anak perempuan berusia di antara tiga tahun dan 10 bulan.

Arwah dilaporkan terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Lebuh Raya Kajang-Seremban, kira-kira pukul 6.15 petang kelmarin. Keretanya dikatakan terbabas sebelum ia terbakar.

Penulis mengucapkan takziah kepada keluarga mangsa. Al-Fatihah. Gambar Toyota Estima milik Achik Spin kemalangan di bawah.

Kredit Gambar: Ondscene

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

7 comments

  1. Al-Fatihah..Takziah utk family terutama isteri dan ank2 yg masih kecil, cukup simpati ngan ank2 kecil tu dah ilang tmpt bermanje. semoga tabah hadapi dugaan Allah ini.

  2. al fatihah..ajal ade di mane2..

  3. Al-fatihah….
    buat isteri allahyarham semoga terus tabah menghadapi hari2 yang mendatang. Kuatkan semangat demi anak2 yang masih kecil.

    Ikhlas dari peminat allahyarham di Labuan.

  4. Al Fatihah…
    takziah wat isteri allahyarham n anak2 nyer…
    baru mgu lepas download semula lagu2 spin..coz tdengar lagu "janji kita" kat radio.

  5. john dengan labunya

    cian bini dia sorg2 jg ank nya…(ada makna ni)
    alfatihah..

  6. sedih+terkejut dgn pemergian allahyarham..ape pun takziah buat isteri. anak2 dan famly yg lain..semoga rohnya di cucuri allah..

  7. da ajal dia r…dia nyer time..aku pn sian gak ngn bini arwah 2.sape nk jaga dia ek?hmmmmmm..

counter statistics