Sunday , October 26 2014
Home / Gossip Panas / Adakah gadis ini punca perceraian Zul Huzaimy dengan isteri?

Adakah gadis ini punca perceraian Zul Huzaimy dengan isteri?

Gambar ini adalah gambar terbaru yang telah dikirim kepada kami. Setelah Zul Huzaimy menceraikan isterinya dengan talak dua, didapati Zul kerap ke Johor untuk bersuka-ria bersama gadis ini di sebuah kelab yang popular berdekatan selat di Johor Bahru. Lagi gambar gadis tersebut di bawah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

43 comments

  1. masak & ranum!

  2. saya pn nak jgk!!!

  3. dh nama pun lelaki..xpenah puas ngan sorang

  4. mcm pelacur je..

  5. xde lah lawa mana pompuan nih!!

    lg lawa bini dia dulu!!! mmg buta nye jantan!!

    buatlah… hidup ni ada hukum karma….

    sok lusa Allah tarik segalanya..aduiii nangis xbelagu lerrrr.

  6. Johd dengan labunya

    ARTIS2 mcm ni p kaunseling kt skolah pondok ja

  7. ape la nk jadik ngn ko ni SPARK.

    PUNYE LA RESPECT NGN KO, AT LAST CAM NI PLAK.

    HAMPEH TUL……

  8. Nape la si zul nie..ade ke patut dia pilih budak pompuan ni..dia pilih Pelacur then ketepikan Pramugari..wpun pun abjad sama2 P tp beza maksud pekerjaan beribu juta batu beza nyer..pelacur mmg la pandai lyn..tp ko balik nanti dia lyn org lain plak..cian kau zul.. Batu permata kau x nampak tp kaca yg kau pilih..

  9. doniahampirkiamat

    aisy.. x baik korang panggil dia pelacur. korang ada bukti ke..???

  10. biasalah lelaki " kunun macho " kan..

    pantang ja nampak si gadis berdahi licin..

    mengayat..dapat.. then menyesal pasal kena " dump " sama itu awek.

    tunggu beberapa lama dari sekarang, dia akan muncul dan bilang :

    " saia menyesal kerana meninggalkan anak dan isteri, saia tidak menyangka dia sanggup berbuat begini terhadap saia yang menyintainya separuh nyawa.. "

    * kau artis bro, bukan lku sgt pun, p'puan tu pun nak ko pasal adalah berlakon 1,2movie jadi hero.. tunggulh dah tua sok..ada yg mw angkat ko jd "hero tua" ?

  11. ada yg baik x nak….yg nie jugak!

  12. Ayoooooooooooooo…….sorry lah nak ckp ni. Kalau nak carik gf carik lah yg lawa2 sket….tak berbaloi la….

    Wife dia lagi chantek kot.

  13. sukahatiakulanakcaka

    Betu ke yg gua ade terbaca si Zul ni ade STD. Ex-wife dia penah update status kat FB kate dia ni ade STD???

  14. memalukan..adik zulhuzaimy ni koje jkn perak..time induksi ade je..muke sebijik..wakakka..tp syg..abg nye perangai cm setan!

  15. uat malu org kg jek…zul nie…bini bukan main lawa..pi layan pempuan yg x semegah…dunia..dunia

  16. sukahatiakulanakcaka

    aku geli geleman tgk pic yg no. 2 tu..haha

  17. haramm tak cantik..hidung kembang. macam gro pun ada. lawa lagi ex-wife dia

  18. wow!!!! blh try..hahhaha

  19. lawa lg x-wife lu der…lu pun ensem sparuh jln je…ptut r dpt bety-na sparuh jejambat nye muka ni at last…buta hati tul r…

  20. tgk dia belakon pun aku dh benci,knon gentleman la sgt..romantik kan main tp hampeh.

  21. Hahaha…ak ade nmpk zul nie g club kt the zone…tp ms tu dy ngn fasha sandha..

    Tp klu pmpuan nie gf bru dy…mmg sgt2 xcantek…lg 10x cantek xwife dy dlu…sengalll…

  22. HOOODDOOOOH…PERAGAI PON HODOH MCM TEEEEEEEETTTTT……….

    HEI ZUL…CR LAH WANITA YG ELOK CKIT….IGT KT ANAK TU….

    DLU MNAT KT KO…SKRG…HEMPEH…

  23. muka mcm kuat sexx jer…..

  24. benci ngan zul huzaimy!!!

    • alah………..lelaki sume same jee…

      mengenyam..pantang tgk tetek pompuan besaw..

      gatal…tgk smpai juling2 mata

      tgk je takpe

      siap mintak no.hp , pastu msg lucah2..

      dasar lelaki! eeee geli!

  25. ingt hebat sgt pompuan nie smpai snggup ceraikn binik die.. upenye hampeh jek!!!

  26. korang semua ni ckp mcm tau sgt jer psl dia..

    x baik tuduh2 x tentu psl hanya sekeping foto ni..

    pompuan tue peminat dia jer la..biasalah ada peminat nak foto mcm tue..dah namanya artis, kena la layan gak, nnt kena ckp sombong nak mampus plak..x usah la nak kaitkan plak ngan kes cerai dia tue..dah jodoh dorg x pnjang..zul, gua ttp support lu..lu terbaik!!

  27. Sedey n Dispointed dgn a.zul…. ;(

  28. okay , dah tahu . grrrrrrrrrr :'(

  29. haishh
    , aku teng0k korang punya komen bukan main panas lagy . . nak kut0k
    pompan to jela , zul xpyh r . . lebih2 pulak . . zul baik okay . .
    korang mcm baik sangat . .

counter statistics