Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Adakah ini gambar kekasih baru Khairul Fahmi, penjaga gol Harimau Malaya?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

60 comments

  1. baru? bukan dh bertunang ka mamat ni?

  2. mana gambau ngn apek??ape bukti ni gambo awek baru dia???

  3. Entah lh kekadang,orang dah kwin bleh bercerai inikn pula yg bertunang…..sntmen cm ni sllu sgt kluar…

  4. the vintage?

  5. aikkkk….da tukar ka ???

  6. tak mungkin kot. apek kata elly adalah segala-galanya. elly kan byk bantu dia time susah senang. tak kan cepat tul dui berubah hati. susah nak caya lah. tp p lah blog elly tu. kenen2 kat situ.kot2 dia ada mention apa2 ke.. aku suka kat kapel ni.harap2 depa dpt bersama selamanya.

  7. Lum tentu lagi kan? Kalau bukan, then tak pe lah, kalau ye, bagus gak. Yg ni lebih cantik and cute dari tunang dia..kalau ye lah! Yg mane satu pun, Apek tak rugi pun!! Cuma dapat yg ni, untung sikit..hehehe

  8. yeeahh!! mana bleh jadi kembar Razak je dpt artis cun.. apek pon nk yg berkelas superstar. ala2 model gitu… haw! haw! haw!!

  9. bukan khairul fahmi dh tunang kew??

  10. jgn jd perampas

    btol ke? klo btul sian plak jejari runcing..minah ni cun tp prangai pun arp cun r sket…

  11. isyy kalo betol la mamat ni main kayu 3, sbb tu la malaysia main mcm lahanat sekarang. tak berkat sbb mamat bangang apek nieh

  12. bukan die dah tunang ka……………

  13. MM : tolong dptkan statement from Apek..kami nak gak tau al kisah sebnr..

  14. erk…cml elia ag r…

    • Eeee.. loya aq bila ko kata mcm tu.. wakaka semakin jahat aq ni

      • yes zaaaa,,mataharipagi ni kene di pakai kan speck jugak cam si elia ni..rabun ke hape…mane comel aee..boyak ade laa..

  15. yg ni lg cantek dr tunang dia…pape pon apek jugk yg x rugi pape…

  16. Baru betul, nie baru kena dengan dia, Lelaki macam nie yang kita nak berani, Maju aje Apek jangan gentar,

  17. patut la semenjak dua menjak ni Si Apek ni asik caples je…

  18. http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=5879… pi baca kt forum cari…dah panas..semua cter ada dlm tu..bukti pon ada

  19. ari tu aku ade pg sunway pyramid nampak pompuan nie dating dgn apek. mule aku ingat tunang die….tapi bile ingat blk tunang apek pakai bukan pakai tudung ker,klu x silap aku la,sebab mase dorang betunang ala2 arabic style gitu kan. so aku mcm pelik jgk la….

    kesian tunang die dowh…dah kwn lame kan…..entah la hopefully jodoh dorang panjang

  20. fan apek je ni…apek syg gila kat elia,elia awek dia sejak dia main dgn harimau muda lg..

  21. apek dah glemer..lupe daratan la tu..x eran..dh byk kes mcm tu..

  22. kesian elia klo btul..gurl ni mmg cun dr elia..kenyataan..elia arp sbo je r..klo btol apex curang..kw bleh cr pgganti len..mgkin tuhan nk tunjuk apex bkan yg terbaik..hope elia dpt yg lg bek dr apex..sib tao awl n nmpk da real apex..klo dh kawen lg haru..

    bg apex – langit tk slalu crah..kcntikan sume tk berkekalan..cr yg cntik luar n dlm..cr r yg tbaik bg dri kw..klo kw rse gurl ni btol2 utk kw, truskn..arp kw tk tsilap mbuat plihan…

  23. i'm curious????

  24. 1st…………………… biar betul???????

  25. Biase2 je…tp lagi cun la dari tunang die. hehe.. Apepun, aku x amik port kontroversi nk main kayu 3 ke, kayu 4 ke..yg penting kalo KF jadi keeper mlm ni sila focus. Jaga gawang elok2 pleaseeeeeeeeee!

  26. apo2 pown,tolong la jago gawang mesia elok2 malam ni haaaa…jgn berangan ingat awek baghu ajo haaaaaa~

  27. Anak punai anak merbah terbang tinggi buat saranggg.. Anak sungai lagi kan berubah ini kan pula hati orang.. Mengapa dikenanggg..!!

    Asal kapas jadi benang.. Dari benang dibuat kain. Barang yg lepas jgn dikenang dah menjadi hak orang lain.. Mengapa dirinduuu..!!

  28. AKU LAH KEKASIH BARU APEK…NGENGENGE…LANTAKLAH DIA NAK NGAN SAPA2 PUN…KESAH KER??

  29. x come pung

counter statistics