Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Adakah Ini Kekasih Baru Alif AF6?

Adakah Ini Kekasih Baru Alif AF6?

kekasih-baru

Menurut Budiey pada entrinya yang bertarikh April 2008, menunjukkan gambar kekasih Alif yang pada ketika itu berada di’dalam Akademi Fantasia. Tapi saya mendapat gambar terbaru Alif AF6 bersama kekasihnya (— mungkin?). Adakah kekasihnya dulu orang yang sama seperti gambar yang baru ini? Anda tentukan…

kekasih-alif-af61

kekasih-alif-af62

kekasih-alif-af63

kekasih-alif-af64

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. sesuai sangat la tu…….

  2. x kenal pun.x yah komen lah

  3. Pmpuan cun.. xkene ngan alif..

  4. wow..meletop girlfren baru, cun lagi dari dulu.
    mana jumpa???

  5. yg dok sensasikan si Aliff yg suam2 kuku ni buat apa la..pi lantak dia nak balun anak dara sapa pun…

    bagi publisiti mcm ni, buat hapa..masuk AF konon nak canang suara sedap, tapi x sedap mana pun,better go back to your previous life, baca meter TNB…toksah la nak glamer2 ni, bukan hang dapat duit pun…makan maggi jugak =)

  6. walaweyh..
    xsesuai siot.

  7. glamour…popular……hebatlah kononnya….
    inilah yang sentiasa dikejar oleh remaja zaman sekarang
    dah macam tak ada panduan hidup….

counter statistics