Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Adam Corrie Lee beraya bersama isteri

Adam Corrie Lee beraya bersama isteri

Adam Corrie Lee pertama kali beraya sebagai seorang suami dan seorang Islam. Gambar di bawah, mereka bergambar bersama keluarga sebelah lelaki.

adam-corrie-lee4

Lagi gambar menyusul

adam-corrie-lee3

Bergambar bersama keluarga sebelah perempuan.

adam-corrie-lee2

Alahai manjanya ciuman Corrie buat isteri tercinta.

adam-corrie-lee1

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. correction… Last year dia dah beraya as muslim, kire 1st time as husband aaa tahun ni 😀
    Aku respek tol ngan dia nih, blakon watak antagonist, jahat memanjang, ganazzz tp bab2 menari pehhh!!! dah standard pereka tari tuh.. kawen pun ngan org biasa bkn artis, ayu je wife dia bertudung,,,alhamdulillah

  2. Wah.
    So lomantik
    Bangusnya si Corie ni
    menerima perempuan itu apa adanya
    Semoga kekal ke anak cucu!

  3. Tabik spring ngan Adam…memang aku respect ngan bangsa asing nih mereka akan menghormati selalunya kalau anak2 mereka dah Islam.

  4. Eh dulu isterinya tuh pun bukan islam eh?

  5. sume post sume ade ewiezz..haha..kire ewizz ni nk pemes mcm aku gk la..x gitu poyo ganaz oit..hahahaha

  6. wife Adam Corrie bkn org Kedah, famili org Perak & gambar yg paling atas tu bkn famili dia. Just x-school mate. Info salah ni. Tak boleh jadi wartawan internet ni.

counter statistics