Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Adda Butterfly, bekas kekasih Mamat Sepah bercerai

Adda Butterfly, bekas kekasih Mamat Sepah bercerai

Heboh! Heboh! Heboh uolls! Adda Butterfly pernah satu ketika dahulu merupakan kekasih kepada Mamat Sepah dan juga merupakan vokalis kepada kumpulan Butterfly, kumpulan ape? Butter what? Butter who? telah bercerai selepas 17 hari berkahwin!

Menurut Adda, dia memang sudah bercerai dan rumahtangga mereka sudah tidak dapat diselamatkan lagi. Dia juga mengakui bahawa dia belum merasa nikmat bergelar sebagai seorang isteri. Ehem! Uhuk!

Kenape die bercerai? Rupenye bekas suami die tu ialah suami orang! WTF! Macam mane kes macam ni boleh terlepas pandang pejabat agama wei! Pejabat agama sepatutnye mempunyai DATABASE yang centralize semua negeri supaye mangkok-mangkok lelaki penipu macam ni tak terlepas. Ops! Teremosi pulak kami.

Lagi hot, Adda akhirnye telah diceraikan melalui telefon. Melalui telefon saje beb! Nak kahwin sikit punye gentle, time nak cerai, alahai pakai tepon je ke der. Hahaha! Takpe Adda, bawak bertendang. Biar hukum karma settlekan masalah itu. Life must goes on, kan?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. amik dt beautifulnara ke musalman? kehkeh

  2. apa malang lah

  3. kenapa nak berteraskan "hukum karma"???..sedangkan Hukum Allah adalah lebih jelas & nyata…hukum karma adalah kepercayaan bg penganut agama selain Islam…

    • pasal ni la bangsa kita tak maju padahal bangsa lain dah naik bulan dah..india pun dah nail…kita masih duduk bergaduh pasal agama…

  4. kenapa tak selidik sebelum kahwin, tak kan tak ada rasa was-was langsung semasa berkawan, atau masa meminang? tak tanya orang tua suami ke tentang latar belakang suami?

  5. tu la kawen sb duit..tua tua pun mau jgk..padan muka kawen x ikut hukum..mai balun ja

  6. oii mulsaman..delete komen aku ke..ampeh..kantoi la tu..reban ayam btl

  7. Bekas laki nye kerje ape ? Kesian Adda hilang dara sekelip mata . Terus jadik janda . Lelaki tu robekkan dara nye lepas tu ceraikan. Nasib perempuan. Beware!

  8. korang fikir lah sendiri ? kenape dia di ceraikan dlm masa 17 hari sahaja ????

  9. yang jantan tu pun tak guna gak..penipu…..!!!!!!!!!….

  10. janda berhias le kiranye ni…..peh!!!!meletop!!!<3

counter statistics