Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Adi Putra ada skandal dengan isteri orang, kini dalam siasat Polis

Adi Putra ada skandal dengan isteri orang, kini dalam siasat Polis

Gosip paling hangat tahun ini apabila Adi Putra kini di bawah siasatan Polis apabila seorang ahli perniagaan membuat laporan kerana pelakon tersebut mempunyai hubungan dengan isterinya.

Menurut lelaki itu, Adi menjalinkan hubungan dengan isterinya sejak Julai 2013 dan berlarutan sehingga Ogos lalu. Suami wanita tersebut membuat laporan polis apabila mendapati Adi dan isterinya berbalas mesej cinta sehingga bertukar kepada berkongsi gambar lucah menerusi aplikasi Whatsapp.

Suami wanita itu menyedari hubungannya pelakon itu dengan isterinya selepas terbaca perbualan Whatsapp mereka dan lebih menjijikkan juga terdapat gambar alat sulit pelakon tersebut.

Dalam masa yang sama, Adi Putra juga telah membuat laporan polis terhadap ahli perniagaan tersebut kerana menerima ugutan yang boleh menganggu keselamatannya dan keluarga. Ini bukan Super WTF lagi, tapi MEGA WTF. Gile kau Adi Putra! Baru balik umrah kot?

Gambar dan tweet wanita itu selepas ini.

Sumber dipetik: Rotikaya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

18 comments

  1. pompuan ni muka sekali imbas mcm jue aziz, bila tgk betul2 mcm intan ladyiana, nmpak mcm muda belia lagi…

  2. gile nk glamor la tu

  3. 범위 X는 와트에게 그런 그녀의 고귀한 아들을 원하는 믿습니다 .. 그는 가족 유형의 사람입니다 … 내가 생각하지 못해 ..

  4. adi ni taste dia suka yang comel2 kot… macam nora danish..

  5. Entah le artis2 mude ni… nak tunjuk moden konon so bergambar lah mcm artis mat saleh. Dedah sana dedah sini. Singkat sana singkat sini. Last2 bila org bagi komen yg merendahkan maruahnya marah pula. Habis tu itu standard maruah yg ditunjukkan. Kesian ibu bapanya menanggung dosa. Kita org timur so bawa lah diri sebagai gadis timur. ….

  6. Ady putra? Really? Oh my…

  7. Mekap je lbh tebak2 .gmbo edit..tgk2 bese je pompan nye .cehh..dh name artis prangai pn phm2 jela..xyh nk bekap ady putra bagai kalo die dh mmg gatei..puiiihh

  8. Muka die seiras macam intan sarafina pon ada jugak..

  9. lor.kenape nk salahkan adi putra encik suami wey????bini kau yg gatal, x pandai jage maruah sbgai seorang isteri.

  10. jijik punye betina. x malu. dah berlaki, gatal **** lagi.

  11. Kesian bini adi putra…

  12. zaman teknologi mcm mcm leh jadi …yg menyamar jd adi putra pun buleh …org hack HP pun boleh …ini semua poyo je

  13. dia memang cantik…tapi mungkin perangai dia tak secantik mane ……

  14. cantik gler kekasih adi putra^_^

counter statistics