Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Afif AF9 bersama teman wanita baru menggantikan Salima

Afif AF9 bersama teman wanita baru menggantikan Salima

Menurut sumber, ini adalah kekasih terbaru Afif AF9 yang baru terkeluar dari program realiti tahi yang makin merundum popularitinya yaitu Akademi Fantatsia. Difahamkan mereka baru saja mengenali 4 bulan yang lalu. Wah! Baru 4 bulan kenal suday pandai peluk-peluk ya! Dia mengenali kekasihnya apabila mereka berdua turut hadir seminar Mari Tipu Melayu dan Segera Kaya (sentap?) anjuran syarikat AC Konsortium.

Sumber dipetik: Meow

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

17 comments

  1. Bodo..xde maruah! Tu la artis or bdk br naik..prangai mcm jamban!!

  2. eh jgn potong itu "Mari Tipu Melayu dan Segera Kaya"…itu kan tagline rasmi syarikat AC Kontoltium kan…

  3. rugi salima kalau masih dgn dia! laki mcm ni nampak sangat gatal! harap salima jaga maruah diri bila dgn dia dulu..

  4. MAMAT BAJET BAGUSSS POTONG KENING SIKIT NIHH!!!!!!!!!!!!

    BAGI FREE PUN XPAYAH LAHHHHHHH…

    YG BETINA TU GEDIK, MCM BAGUS JE PELUK2 CAMTU…

    SIANNNNN…. MUKA JE CANTIK TP BANGANG

  5. Dengan awek pakai tudung, kalo peluk2 camni nanti kena kutuk.

    So dia pun kapel la ngan awek free hair, baru boleh peluk2 sakan macam laki bini.

    Hurm…Salima, insya Allah kamu akan bertemu dengan lelaki yang lebih baik, cuma jaga tatasusila sebagai Muslimah.

    This guy? KE LAUT!!!!

  6. She looks hot, nice body.

  7. kesian betul la mamat sengal nie..tetap jugak nk pompuan yg terdedah aurat nyer..org2 skrg pompuan solehah yg bertudung dicari tp dia ni buang tuah plak..pompuan mcm awek baru ko tu merata tempat boleh jumpa..tp pompuan bertudung yg solehah susah ko nk jumpa zaman ni wpun skrg ramai yg bertudung..muka awek baru ko tu pun gatal miang je rupa..ish3x…

  8. hahah mamat nie dah kira nasib dia jerr baik dapt masuk AF. f harap kan talent dan bakat die harammm tak ada,.. nyanyi mcam urg nak teran tahie jerr rupa dia…. tak suka dengan afif lahhh….

  9. kita tgok jela brp lama dorg blh bertahan…

  10. mamat ni dah la pendek..hahahaah…aku rase tu lah awek paling cun penah dia dpt, biase la kan fresh klua AF, x lame lagi expired la dia mcm yang lain sebelumnya…lps ni cari la show yg ciput2 coz nak cari mkn..

  11. bia la dorg nk bt apepun..korg yg mgata xhengat ni bgus sgt ke??alim sgt?mgata org pun bdosa..ingt ckett!baik diam xyah nk ckp pape..tu kn lebey baik…mgata lebey2 cm jeles ja.. Jga hal korg je ckup..cermin dri dlu sblum nk mgata orglen..bt la keje berfaedah. Aku bkn nyampah tgk pic dorg..aku nyampah dgn korg yg mgutuk lebey2 ni..cm bgusss jeeeee. Doa yg baik2 jela tuk dorg…dorg xpena kcu org pun kn…ahaahahah,tula melayu suke mgata melayu…pelik akuuuu.

  12. bia lar die dgn idup die, redha je

    ada jodoh ada lar tu.

    smoge die bhagia..

  13. kubur msing2…d0sa masing2 ish3

  14. ko ckp mcm2 psl diorg…sblm ckp fikir prgai korng cm ne…jgn korng ckp mcm2 last erk kne btg indung sndri..sbb erk korng pun srupe cm dyeorng…hu3x…sape mkn cili terase pds erk….

  15. Korang korang komen macam paham dorang da lama kenal dan dah lama kawan sebelom AF lagi yang korang tu terpedaya dengan cerita rekaan media antara dia dgn Salima tu ape hal? Tu nak buat cerita je…. Setau aku afif ngan echa tu da lama kawan… Bykan dia bangang korang yang BANGANG!! Selamat diperdaya semua….

counter statistics