Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Agnes Monica berambut pendek

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

12 comments

  1. macam rambut seorang lesbian

  2. rambut u cantik la MOD

  3. Macam pelik je muka die bile rambut pendek….

  4. xseswai la…rambut dlm telemuvee jelita tu cute giler…

  5. dia potong pendek,sebab rambut dia rosak kot??hehe..manalah tahukan..setiap hari asyik berlakon,berdandan jer…kalau menggunakan kimia yang berlebihan kat rambut akan membuat rambut kusam dan tidak bermaya..hehe…

  6. rambut dia salah potong, so dia potong pendek terus la.

  7. potong cam mane pun ttp cute

  8. wah so cute apa2 style dia tetap cantik mcm pelakon korea gitu….

  9. Comelnyeeee si Agnesssssssss!!!!!Aku sukeeee……Pas ni giliran Misha Omar pulakkkkk!!!!!

  10. cute la tu

counter statistics