Wednesday , November 26 2014
Home / Gossip Panas / Ahmed Farriq tampil dedah curang Fiza

Ahmed Farriq tampil dedah curang Fiza

Ahmed Farriq Zainul Abidin, suami kepada Fiza, bekas penyanyi kumpulan Elite dan juga seorang dramatis telah tampil untuk membuat pendedahan kecurangan isterinya.

Farriq yang selama ini mendiamkan diri semakin memuncak kemarahannya apabila Fiza keluar rumah tanya kebenarannya pada 17 September 2010 untuk bertemu skandalnya iaitu itu Malek, bapa kepada pelakon remaja Erin Malek.

Fiza dikatekan keluar rumah untuk menjemput Malek untuk bercuti ke dua destinasi iaitu Pulau Langkawi dan Pulau Perhentian.

Farriq bukan sekadar bercakap kosong malah menunjukkan bukti rakaman menerusi CCTV yang menunjukkan Fiza telah menjadi balaci untuk menjemput Malek dikediamannya di Pandan Mewah Height.

Fiza juga dikatekan bukan kali pertama berlaku curang, sebelum berskandal dengan bapa Erin Malek juga dikatakan Fiza telah bersama beberapa lelaki termasuk bukti SMS. Pelacur murahan?

Fiza juga telah mencemarkan bulan Ramadan apabila sering keluar bersama dengan Malek ke kelab malam dan menghantar pulang lelaki itu sekitar 3 atau 4 pagi.

What a biaaatch!

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. life's arts!

  2. hmm. mesti ada sebab kenapa dia buat begitu… suami dia x layan dia kot? atau memang perangai pompuan yg perasan lawa, suka jantan2 miaw!! aduzzz… dush3x

  3. laki dah ade anak beso pn die lyn lg..gatei btl! tu la artis sume xde maruah!!

  4. mmg patutla artis x leh jdi contoh…

  5. biasalah melayu memang mcm ni….

  6. tu la ko fareq…kawen sgt ngan artis…life artis ni len mcm sket..semua keduniaan…bile dh senja2 baru lah nak brtudung,p haji,berubah,insaf….

  7. Kita tak boleh dengar cerita daripada satu pihak sahaja iaitu si suami. Apa kata kita kasi Fiza chance untuk bercakap pula ^_^ That's fair rite??

    • fiza ckp dy terpakse mncari rezeki lbih krne xcukup wet nk beli mekap..baju mahal2..sbb tu la dy terpakse menjadi part time driver..hahahahaha

  8. Kita tak boleh dengar cerita daripada satu pihak sahaja iaitu si suami. Apa kata kita kasi Fiza chance untuk bercakap pula ^_^ I believe in fairness!!

  9. agak2 nya x cukup kot dgn 1 batang .. ^^

    – maaf jika terkasai bahasa –

    – emmy iracle –

    • aikk..dlm komen kt tmpt len punyela pnjg berjela2 ko ceramah..part neyh leyh lak ckp batang2 neyh…ishhh3….

  10. Pernah juga teringat tentang satu cerita yang diceritakan oleh adik angkat fiza suatu ketika dulu. Fiza ni mmg jenis yg kuat melayan. Ramai lelaki yang dah TRY dia. Janji pandai layan dia ON. Mula-mula masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Tp bila baca artikel ni, masuk akal juga. Wallahualam.

  11. laki ensem pun cari jantan lain… okeh ape laki ko..dahlah ensem, kaya.. tak paham apa yg org macam ni nak..

  12. xpadan ngan jendooll…bwk² la mengucap pompuan ooii…!!!

  13. HUSBAND FIZA XENSEM LANGSUNG.DUIT BYK PUN BUAT APE,KEJE MENGKEDARAH JE.FIZA NI PULAK KURUS.KALAU BOTH BAHAGIA MESTI LA DUA2 BERISI.HUSBAND DIA NI MMG XBEST LANGSUNG.MUKA XDE SELERA LANGSUNG

  14. bohsia…

  15. Skrg dah kawen ngan adam pulak…huhuhuhuh

counter statistics