Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Aida akui kongsi gambar peribadi dengan Adi Putra

Aida akui kongsi gambar peribadi dengan Adi Putra

Kita balik kepada kes Adi Putra berskandal dengan isteri orang. Menurut laporan berita yang dikeluarkan akhbar Sinar Harian, Aida atau nama penuhnya Nooraida Abdul Mutalib mengakui bahawa dia pernah berkongsi gambar peribadi dengan Adi Putra melalui aplikasi WhatsApp. Dia menjelaskan lagi, perkenalan mereka bermula melalui laman Instagram yang berlarutan ke InstaMessage dan kemudian terus ke WhatsApp.

Menurut Aida

“Dalam Instagram, ada gambar saya, suami dan anak. Walaupun Adi tahu status saya sebagai isteri orang, namun dia masih mahu berhubung dengan saya.

“Saya anggap mungkin dia main-main saja atau sekadar nak test market. Menerusi WhatsApp pula, Adi ada mengatakan dia sedang mencari calon isteri dan nak anak sendiri. Sebagai peminat fanatik, saya berasa teruja. Itulah sebab mengapa saya masih melayannya dan terus terjebak dalam perhubungan ini,”

Berita penuh selepas ini.

Kami agak musykil dengan kenyataan Aida di atas, kerana sepanjang pemerhatian kami, Aida mempunyai kurang daripada 2 gambar bersama suaminya di laman Insta sejak tahun lalu dan hanya beberapa minggu kebelakangan ini baru dilihat dia kerap memuat naik gambar bersama suami.

Menurut Aida lagi

“Adi pula pandai memujuk dan romantik orangnya, jadi saya terjebak untuk melayan. Saya akui, bukan alim dan tak kuat iman. Adi pula nampaknya lebih berminat berbual perkara amat peribadi, selain bertukar gambar yang sangat peribadi,”

Hmm apa pun kami harap perkara ini dapat diselesaikan segera bagi mengelakkan berlakunya fitnah dikemudian hari.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. pompuan gatal, dh ada laki tp lyn laki lain..xmalu ke buka aib sendiri?..ke saje nk cari glamor?dunia..dunia..

    • setuju… dah kantoi nk salahkan org lain… kalau dah tau isteri org, fanatik mcm mana pon tetap ingat dgn suami. x pyh nk whatsapp, share gmbr bagai…

  2. Duq2 cm gmpqng,! Cepqk montot kqng 😛

  3. pompuan murahan, mane maruah kamu seorg isteri,gila jantan.jantan pulak gila betina..x sedar diri dkutip oleh isteri kau yg mulia x tau meghargai..hantr blek singapore..tu tempat slayak kau.

  4. Dah khawin tu satu.. Dah ada anak tu pun awat jadi lagu tuhh
    My recent post Jangan terkejut Kalau Otak Kamu Pernah Mempermainkan Kamu Selama Ini

  5. Pompuan ni masuk perangkap sendiri. Tu lah main api. Sekarang nak cover balik buat mcm diri tu tak salah sangat. Takut hilang BIG FAT PAYCHECK dari si tua bangka (yg dah menopause).

  6. Dorang kawin sebab apa sebenarnya eh? Kalau dah kawin still nak layan org lain baik takyah kawin!

  7. Seolah olah macam dia bangga dengan perbuatan buruknya dengan whoever yg dikatakan tu. Suaminya pula macam lelaki dayus membiarkan isterinya begitu. Klau betul Adi Putra tu bersalah, dia akan dapat balasan jugak. Tapi sifat bangga atas dosa ni dah nampak sah menunjukkan siapa yang bodoh dan salah.

  8. alahai maktemah rasa dia ni saje je nak lariskan on9 business dia.. bukan ke dia ada on9 business dia kt IG? mana pigi maruah puan oi? Adi tu xpe la…lelaki… isteri dia still lg bersamanya… anda pula apa yang hilang?

  9. Memalukan betul cerita artis2 Malaysia yg rata2nya Melayu nih.. Adi Putra dan Nooraida ni pun sama2 memalukan. Kalau bukan Melayu aku xkisah langsung. Lagi nak mengaku ada bin dan binti mcm org Islam, padahal perangai mcm kafir harbi. Inilah nasib negara Malaysia yang melahirkan ramai orang2 Melayu (yg kononnya Islam) tapi perangai cukup memalukan. Kalau la boleh, aku sendiri nak tukar bangsa aku jadi bangsa lain. Biarlah aku jadi Islam yang berbangsa bukan Melayu sebab kebodohan2 yang mcm ni..

  10. badan pompuan nie pon hot….mau adi xgeram…wakakak

  11. memalukan,,senang sangat jatuhkan maruah seorg sendiri..blh plak dia mngaku layan adi putra sedangkan waktu tu dia masih isteri org..dia diceraikan..sebab apa?mesti dia yg salah..ex husband dia cnfrm malu ngan semua org..memalukan betoi la pompuan ni..

counter statistics