Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Air apa yang cuba disorok mereka?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

33 comments

  1. lurah dendam korang lagi besh dari air tu

  2. lurah dendam xnk plak tutup..ayor kencing syaitan 2 tutup plak..adoii…nk akhir zaman…

  3. Dapat gigit hidung zahida best gak ni..

  4. air mineral jak tu.. tu yg dorang conteng sbb tak nak malu yg dorang hanya mampu beli air mineral.. tu la pasal

  5. geram betol aku zizie tu..gebu yang amat!!!!!!!!!!

  6. mane airnye ?
    x nmpk pon!!!!!!!!

  7. ala…aku x nk betty banafe minum gak air tu…aku minat dia la weh…adush…

    • xyah la ko minat artis yg merosakkan tu..cari la org yg boleh di minati..bkn org yg rosak..apela ko!!

  8. bulatnya beger

  9. Inilah perempuan melayu sekarang, dah x ingat asal usul, dalam islam x boleh mkn babi, tapi d luar islam bole pula minum minuman keras??? pegangan apa mcm tuh?? woi..x malukah dengan agama lain?? perempuan jenis apa u all nih? dahlah title artis agama islam lagi tuh??? ceh…. u all saja burukkan nama u all, bangsa n agama u all…taubat taubat

  10. korang ni tak tahu malu betul……bila interview cakap berapi-2 macam tak penah minum benda terkutuk ni!!!!!!Entah-2 daging babi pun mkn….artis-2 bertopeng betullah.publisiti murahan…..nauzubillah………

  11. kalo dah masing2 muka merah padam..teguk air ape lg??

  12. kesian mamat kat hujung 2..dah tentu kena tarik telinga sbb bini dah nampak muka..tpi mcm kenal mamat 2..

  13. faham2 je la, mana ada org minum air zam2 pegi tmpt2 mcm ni…bukan nak tuduh…tapi dah bnyk pngalaman..apa yg mmpu aku lakukan ..agar brdoa d bukakn pintu hati mereka..bukan d bukaa dada mereka tpi klu d buka juga aku tumpang tgk je la…..

  14. mungkin air teh o ais limau kot..kikikiki

  15. hampeh..
    confirm la minum air setan tu…
    si betty tu..
    mengaji punya la pandai..
    last2 minum air tu jugak erk?
    agaknya air tu la yg membuatkan sora dia
    bila mengaji sedap erk??
    kihkihkih

  16. air mani kot…

  17. AIR MANI LAGI DIORANG SUKA.

  18. sape yang conteng sebenarnya ????

  19. sape yang conteng ??? sape pompuan yg pakai baju merah tu ??

  20. ha ah… camner korang tau yg zahida conteng????

  21. semua tu artis kat mesia kita ni ke?
    bagus betul… sedap3x
    yg baju kaler coklat tu siapa?
    tp pnh tgk dlm tv

  22. woi….korang klu x tau crita sbnr jgn lah trus2 menuduh…itu memfitnah namanya…memfitnah lebih kejam dr m'bunuh

  23. Bila dah pakai baju camtu, tak kan tak minum kot… kerat jari aku jika dia orang ni tak minum…

  24. air zamzam

  25. ni nama nye air kencing setan… rasanye manizzzzzz sgt kot.. that why diaorg suka minum…..

  26. This post help me a lot. My problem solved. Great effort and i appreciated that.

  27. kena rahh kat hampa…..

  28. btul ke zahida dpt a.m.n bebaru ni dr Sultan Selangor? ke rumours je…. takan gini gaye leh dpt a.m.n kot

  29. No comment…Sudah terang lagi bersuluh…If air biasa,takkan nak conteng kan…

counter statistics