Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Air ape tu, Zahida Rafik?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

27 comments

  1. "I tak minum, kebetulan I ambik gambar kat meja yg ada air tu…air tu org lain punya" hehehe……..

  2. Edisi bleh minum: Air zapel – F&N

  3. artis bese la sebati dengan arak..tu dh jd lumrah deme..hahahaha..xde maruah!! bengong..ble dh kantoi mesti ckp x semesti nye sy minum..byk la ko x minum..dh terang2 atas meja..xkan ko tgk je n kwn2 ko x ajak? bodo!!

  4. hurmm.. asal erk dorang suke sgt tmpat2 cmni??
    xpaham btol..

  5. Tak baik berburuk sangka baik kita doakan mereka agar kembali ke jalan yang diredhai…Amin…

  6. Lagi terang lagi bersuluh. x pulak dikenakan hukuman rotan.

  7. kononnya atas alasan tak salah nak berhibur

  8. bukan i punya la, ntah sape letak kat situ….hehehe

  9. mama.. i like ur statement.. klass.. dialog zahida yg akn dtg d melodi.. tguu

  10. typical statement LOL !!!!!!
    Air org konon, klu xmoh bg org mengata jgn le pegi tmpt2 camtu.
    Just wondering, mata aku ke teknik gambo ke apa smpi aku tgk yg 2 org kiri kanan tuh ala2 aauww maknyah aka pondan,,,eeii x kuasa!

  11. bapok malaya..wakkakaka

  12. air kencing kote jin toncittttt

  13. Abul Laits Assamarqandi meriwayatkan dengan sanadnya dari Abdullah bin Umar r.a. berkata: "Akan dibangkitkan pada hari kiamat orang peminum khamar itu bermuka hitam, biru matanya, keluar lidahnya sampai kedadanya, mengalir air liurnya, tiap orang yang melihat akan jijik padanya kerana busuk baunya. Kamu jangan memberi salam kepada pemabuk dan jangan melawatnya jika mereka sakit dan jangan menyembahyangkan jika mati." masruq berkata: "Peminum khamar itu seperti penyembah berhala, jika ia menganggap halal khamar."

  14. Firman Allah S.W.T. yang bermaksud:

    “ "Wahai orang-orang yang beriman! Bahawa sesungguhnya arak dan judi dan pemujaan berhala dan mengundi nasib dengan batang-batang anak panah, adalah (semuanya) kotor (keji) dari perbuatan Syaitan. Oleh itu hendaklah kamu menjauhinya supaya kamu berjaya." (Surah Al-Maa’idah : ayat 90) [1]

  15. Daripada Abu Malik al-Ays’ari katanya, Nabi Muhammad s.a.w bersabda:

    “ "Sesungguhnya akan ada segolongan manusia dari umatku yang akan meminum arak dan mereka menamakannya dengan nama yang lain. (Mereka meminum) sambil dialunkan dengan bunyi muzik atau suara para artis. Allah akan menenggelamkan mereka ke dalam bumi (dengan gempa) dan akan merubah mereka menjadi kera atau babi." (Riwayat Ibnu Majah (4020) dalam kitab al-Fitan, bab hukuman.)

  16. "Rasulullah s.a.w. telah melaksanakan hukuman sebat bagi peminum arak sebanyak 40x sebat, manakala Saidina Abu Bakar telah menyebat sebanyak 40x sebat juga, dan pada zaman pemerintah khalifah Umar peminum arak disebat sebanyak 80x sebat. Kesemuanya adalah sunnah Rasulullah s.a.w.. Tetapi yang dibuat oleh Saidina Umar tadi lebih aku sukai." (HR Muslim)

  17. ppuan islam zaman skrg ni x pyh cakaplah, semua pun x maruah, depan je baik, belakang tu x sepa yg tau, maruah tgadai pun x kisah, klu aku ni org islam aku malulah bdepan dgn org2 bkn islam, semua agama ajar baik tapi malangnya org2 yg menganut agama tu x penah pun ambil peduli, sedar sikitlah agama islam agama rasmi negara, klu x hormat diri sendiri tapi hormatlah sikit agama sendiri…

  18. agak-agak diaorang nak baca tak komen cilipadi tu????terlalu mantap hujahnya…..terima kasih laaa….kurang-kurang jadi sempadan kepada yang membacanya….kita ni cuma boleh menyekat dengan kata-kata(pena) dan menegah dengan hati saja….tak ada kuasa….tapi o.k. juga tu…..walaupun selemah-lemah iman……keep it up cilipadi….

  19. Kalian semua yang berlagak 'macam bagus' dan menghina org lain membuta tuli, apa kerja kalian semua ni? Islam ke mcm ni? Kalau dah benci sgt kat artis, tak perlu nak post kat website mcm ni..lebih baik duduk di rumah dan baca kitab drpd buang masa mengata org lain, seolah-olah diri sendiri dah confirm bagus.

  20. Tol tu… drpd dok mmbuang masa, tenaga dan perah otak komen artis yg blm tentu bace komen2 korang jom join aku main klik2 online, FREE register. berminat email le kat aku… email address mintak ngan admin. nk tnye, leh tak nk letak email address kat cni, kang komen 'termsk' lam spam folder laks..

  21. menatang ni anak babi…..!!!!!!
    perangai mcm babi…!!!!
    org yug mnum arak tu sama la mcm babi…
    stupid son of a bitch… !!!

  22. nmpak btol mcm air kncing..haha

  23. betina rosak camni elok pancut dlm jer bg ngandung….

  24. Tq kepada cili padi. Eloklah mengeluarkan firman 2macam tu. Tapi…malangnye artis2 ni bukan nak baca nasihat kita.mereka lebih suka pergi clubbing. Entah lah aku pun tak faham apelah seronoknye berhibur disana. Xfhm lah. Bila dah byk duit bila dah rase cantik plastik mule lupe kita ni org islam.berlakon pegang sana sani nanti kate cari rejeki halal.baik jadi PELACUR. Tu pun dah ade nampak siapa yg macam tu kan?

  25. Artis kalau dgn arak memang tak dapat dipisahkan….satu lgi dadah…..hehehe

counter statistics