Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Aizat Amdan kini bermisai (6 Gambar)

Aizat Amdan kini bermisai (6 Gambar)

aizatamdanmisai5

Kami gemar melihat Instagram artis Malaysia, macam-macam style mereka pamerkan di laman masing-masing. Tidak ketinggalan juga buat Aizat. Kami lihat, sejak akhir-akhir ini, Aizat tampil dengan imej bermisai. Tampak lebih matang, bukan? Lagi gambar selepas ini.

aizatamdanmisai1

aizatamdanmisai2

aizatamdanmisai3

aizatamdanmisai4

aizatamdanmisai6

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

12 comments

  1. comey nye aizat

  2. hensemnyer dia… hehehe.. nampak dewasa, macho.. ct nurhaliza suker tu.. ekehkehkeh…. i pun suker jugak…

  3. tetapi lobang idong mu tatap menjadi pojaan hatiku…….

  4. hok aloh ADO MISAI jagi gege…. USTAZ ASHAR IDRUS ado JANGGUT ore tok GEGE

  5. baru nmpk kacak dn lebih matang .. prefer y imej skrg rather than before ..

  6. biasa la bdk baru nk merasai misai….

  7. palsu ke ori…..letak minyak bon ke

  8. sapu darah kelawar ni kasi lebat

  9. Wow sudah tua maaaaaa aizawl sudah tuaaaaaaa manyak janngut aizat niiii hahahaah sudah tuaaaaaa

  10. Yang gambar 5 tu sebelah aizat tu bapak die ke bapak saudara die ke orang glia Babi mana eh ejek Pulak hahahaahhaah kalau tak puas reply Balik wow

  11. Bapak dia kot.aizat x sangha kau dah kurus .eh org atas jgn nak mencaci .je kejekan kau.

counter statistics