Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Ajai dan Liza sah suami isteri

Ajai dan Liza sah suami isteri

ajai1_1

Komposer dan penyanyi, Ajai atau nama sebenarnya Faizal Maas, hari ini selamat diijabkabulkan bersama pilihan hatinya Norliza Ilyas, yang merupakan bekas pegawai kanan Maestro Talent Management.

Pasangan ini telah dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Rujuk-Nikah Pejabat Agama Daerah Timur Laut, Pulau Pinang, Ustaz Hj Mansur dengan hanya sekali lafaz dari Ajai, kira-kira pukul 11 pagi tadi di Masjid Negeri Pulau Pinang. Lagi gambar menyusul…

Sumber: MStar

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

8 comments

  1. X rasa bersalah ker ek ….

  2. ajai da dpt dua dara..hahahaha..untung ah dia…

  3. tahniah… but hmmmm…. nurul still single mother but ajai dah pun bernikah… meaningnya kita tau le sape sebenarnya yg buat hal. kantoiiii

  4. Tahniah,,,, x kisah aaa apa hal lepas dah lepas… tp biasa2 mmg org lelaki ni sure x lama menduda ihiks!
    Berbeza ngan wanita, smpi ank dah besar2 masih lai single mingle… ramai dah aku jupe. Well itulah kejadian Allah.. ade hikmahnye… so jgn le cepat2 predict sapa silap atau benar masa berpisah lu… mana le kite tahu mslh diorg beb…

  5. Klu nak tahu, muka si liza ni macam muka budak Jijan(awek eddy kalai)

  6. untung ajai…..
    apa pun tahniah la ajai….
    lepas nie buat lagu sedap2 tau
    jangan asyik macam lagu korea aje….
    heheheh

  7. wahh..mentang2x la nurul tue htam,d tinggalkan ye stelah dapat orang yang lebih putih.

  8. Anda seorang suami dan tidak puas bersama isteri anda? Atau anda seorang isteri yang ingin memuaskan suami anda? Ketahui tips dan panduan yang patut anda tahu

counter statistics