Friday , September 30 2016
Home / Lawak Jenaka / Akhbar Online Kosmo bengong, Krisdayanti ialah Jennifer Lopez

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

11 comments

  1. die tersilap berita kot. ade satu lagi berita pasal jlo. silap masuk gambar. hehe

  2. upenye salah cetak daaa~

  3. aku perasan jugak pg td bila baca kosmo online. apsal lain je gambar tu.. kesilapan teknikal or dorang memang tak dpt bezakan muka kris dayanti dgn JLO

  4. kosmo guna nama file utk gambar hiburan semuanya sama, hi_01 or hi_02. mmg padan la selalu silap. bkn stakat online je, yg bercetak pon selalu gak silap.

  5. waakakakakak..tgkp muat la ni..hahaha

  6. aku perasan, aku pun dah siap cakap bengong! mesti kes mengantuk ni

  7. Tu lah..semalam pun aku terkejut gak tengok..kenapa ada gambar JLO sedangkan ceritanya KD & suami dia tu..pas 2 try klik pd cerita JLO plak kalau2 keluar gambo KD & suami dia tuh..

  8. superlawak 2011..hahaha

  9. editor overlook

counter statistics