Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Akma Hisyam mula membuat laporan mengenai gambar skandalnya

Akma Hisyam mula membuat laporan mengenai gambar skandalnya

Akma Hisyam telah membuat laporan kepada Cyber Security mengenai fitnah penyebaran gambarnya yang pernah kami post pada akhir bulan tahun lepas berkenaan skandal dengan polis Bukit Aman dan gambar bercium dengan wanita. Kami akur dengan perintah tersebut namun agak tertarik dengan kenyataan yang diberi oleh email Cyber Security.

Our complainant believe her pictures were posted at the above link for malicious purpose to harass and to embarrass her.

Sebagai menghormati amaran yang diberikan, pautan tersebut telah dikeluarkan. Antara petikan email daripada Cyber Security after the jump.

Dear Administrator,

MyCERT received a report from an Actress regarding her pictures that had been
photoshopped, edited, cropped and posted on a website under your
administration as link below:

URL:
removed

Our complainant believe her pictures were posted at the above link for
malicious purpose to harass and to embarrass her. As such, we appreciate your
assistance to remove the above pictures from your website immediately to
prevent further harassment and embarrassment towards our complainant.

Your cooperation on the matter is highly appreciated.

Thank you

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

6 comments

  1. hhuahuahuahuaaaa…..

  2. org yg bergambar posing maut tu dah tentu berdosa dgn Tuhan …tpi org yg menyebar gambor nie lagi berdosa besar, sbb memberi aib pd dia sepanjang hayat… pk lah sendirik…!

  3. termasuk lah aku yg x pasal2 tertengok….. huhu….

  4. nasib bek ko letak buah last tu.klu tak.sure admin ni lagi mengamuk hehehe

  5. Sapa dia ni?

counter statistics