Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Al-Fatihah: Osman Kering meninggal dunia

Al-Fatihah: Osman Kering meninggal dunia

Berita sedih melalui Media Hiburan Online melaporkan seorang bintang vateran terkenal, Osman Kering telah disahkan meninggal dunia pada jam 7 petang tadi di kediamannya yang terletak di Bandar Permaisuri, Cheras.

Anak kelima arwah, Nor Habriyah telah memaklumkan bahawa sejak tiga hari lalu arwah telah mengalami demam dan pada jam 7 petang tadi arwah telah menghembuskan nafas terakhirnya.  Jenazah kini berada di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan mereka yang beriman. Al-Fatihah.

Apparently, berita kematian ini tidak benar. Osman Kering kini sudah kembali sihat. Pada ketika artikel ini dikeluarkan, kesihatan beliau pada tahap kritikal dan berada di dalam ICU.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

18 comments

  1. Atomen new boys lol

    Alfatihah kepada Osman kobing

  2. Atomen new boys lol

    Alfatihah kepada Osman kobing
    SeMoga rohnya dicucuri rahmat

  3. Atomen new boys lol

    Alfatihah kepada Osman kobing
    SeMoga rohnya dicucuri rahmat
    Digolong ditmpt yg beriman

  4. ape ni ade kata dh meninggal ade kate belum lg, mane satu ni?

  5. oiii.. org tu x ninggal lg dh ckp ninggal..tgk rotikaya la..ishh

  6. osman kering belum meninggal lagi..skrg tengah kritikal di icu hukm..anak die ain (kwn sy) sendiri mengesahkan..mohon media malaya betulkan statement..

  7. Lorrrrrr……..

  8. aku rasa baru je jmpa die time karnival kat putrajaya aritu..huhu..harap dia cepat sembuh…

  9. Atomen new boya

    Cittt.. Buang Karen ja

  10. apa ne mana satu btl ne…jgn main hantam ja…bgs2 org tak mati korang ckp da mati…pkai otak la beb

  11. dol gile media malaya….buang la post ni…xusul periksa, nk jadi org ptama sgt, tak pasal2 dah menganiaya org yg hidup….lain kali check dulu….pgajran buat newbies yg bru nk jinak2 dlm dunia blogger =)

  12. zarina md sukor

    Siap tulis pengesahan anak kelima lak tu! benda tak sah tapi di sah sah kan. Itu nasik tambah namaya!

  13. Baca la sampai habis.. Kt bawah kn ada tulis dia x ninggal lagi…

  14. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya,……….en.Osman pernah terlibat dalam bisnes dgn orang Penang Rm25,000 saya lesap dgn dia punya patner Pn.Noreen (Rohaya)

  15. hari ini betul dia baru meninggal dunia

  16. Al-fatiha

counter statistics