Thursday , April 24 2014
Home / Ngetop / Ala Emak, Datuk K Kahwin Lagi..

Ala Emak, Datuk K Kahwin Lagi..

Kesian Datuk Siti, gossip pun gossip juga. Tapi dia sudah lupa dahulu pun sebelum Datuk Seri Khalid Jiwa (atau lebih popular dipanggil Datuk K) mengahwini dia, Datuk K telah menceraikan isterinya. Jadi besar kemungkinan si Datuk K akan buat lagi memandangkan dia merupakan usahawan yang berjaya dalam Malaysia ni.

Datuk Siti menyatakan “Saya percaya pada suami saya, sebesar kuman pun tidak mempercayai gosip tersebut ketika membacanya”. Pada pendapat MediaMalaya, ini hanyalah kenyataan darinya yang cuba menyedapkan hati sahaja.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

6 comments

  1. U r s pathetic la Media Malaya…
    Disini hanya artikal utk menjatuhkan artis je kan??
    get a life plz…or u r perfect human??…obviousl NOTTTTT

  2. hehe sahaja yang mampu saya jawab =D

  3. rasakan kau ct..selagi tgku zawiyah tak maafkan kau selagi tue balasan tak henti pd kau..gi lah melutut mintak maaf kat ex wife dato kontot tu

  4. Saya pernah dengar orang cakap.."Hari ni hari awak,esok esok hari saya pulak" tu la pepatah yang sesuai untuk CT.!!!!!!!!!!

    CT patut say SOORRY pada exwife Dt' Kontot tu,AND FOR SURE dia akan maafkan…!!

  5. Bila ct nak dapat baby ye

counter statistics