Tuesday , September 27 2016
Home / Isu Semasa / Alahai Azwan Ali ooi.Bahase mencerminkan bangse,reti??

Alahai Azwan Ali ooi.Bahase mencerminkan bangse,reti??

Mak Bedah tengah shiook ber’bbm’ dgn geng2 kepoh Mak Bedah. Sedap kepoh2, sorang member Mak Bedah bagilah satu keratan bbm nie. Wah! Retis terkenal uolls. Menyampah Mak Bedah bile membacenye tu.

Kepade Inche Azwan Ali. Inche meaning awak tu lelaki yer. Maknenye, awak takde ler anggota sulit wanita itu ye. Mak Bedah ni takdela kate yang Mak Bedah nie ngok sangat bile berbahase ponen. Tapi, agak2 lah. Awak tu kan retis. Dah p Umrah bagai lagi. Bahase tu jage la sikit. Name pun p Umrah, ingatkan dah bertaubat. Tatasusila dah terjage. Bahase apatah lagi. Haiii. Bukan ke ari tu kate dah nak berubah. Bahase awak mencerminkan diri awak la. Ye tak? Ade nengok Ustaz Kazim Al-Hafiz tu bercakap “nok..nok” bagai? Ade?? Hehehhe..

Ce cite..Cecite…

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

13 comments

  1. Shah al-Bilahi

    Sedar-sedarlah sikit, jangan mengejar glamour sangat, diri tu semakin tua dan banyak mata memandang. Jadikan usaha untuk menjadikan diri Ummah terbaik…insya'ALLAH kwn doakan…amein 🙂

  2. itu twitter

    bukan BBM

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

  3. alahai..

    macam-macam lah si "diva" seorang ni..

  4. benci gan mamak sekor ni

  5. INILAH PRODUK yang pulang dari UMRAH ziarah berperangai macam syaitan jahanam!

  6. omak den dh posan doo.. kalo poie Mokah tu nak berdoa kek dopan Kaabah. baghu diberkati doa tu… mamat akak soghang ni soheh poie berdoa kek tompek jamrah Aqabah. Tu tompek org meghojam setan eyy… ekau poie berdoa kek setan, tu sobab poghangai tak ubah2 tu.

  7. macam haram dia ni…aku cukup benci dia ni..

    Bila Jedi Main Badminton

  8. ada tweet azwan ali mengata usop bakor.. in his words dia kata.. lawak tu bukan kelas dia…well at least orang gelak… lawak nyonyot dia ni agaknya ada ke org gelak?

    poyoss

  9. tak phm la dy ckp ape

  10. sedih tengok azwan ali skrg…dulu tak mcm ni….doakan dia cepat2 bertaubat dan berubah….

  11. aku ingat azwan ali ni mental lah! atau lebih dikenali sbg gila! kan..kan…kan…

counter statistics