Friday , December 9 2016
Home / Gossip Panas / Alahai Datuk Siti Nurhaliza

Alahai Datuk Siti Nurhaliza

28

Penulis berpendapat bahawa Datuk Siti Nurhaliza sudah boleh membuka sekup tudungnya itu. Sudah tidak perlu lagi baginya memakai segala jenis fesyen menutup kepalanya jika masih berpakaian sebegini. Gambar ini di’ambil dari blog Uncle Aznil tanpa kebenaran. Menurut Uncle, gambar ini ditangkap ketika Majlis penyampaian hadiah ABP. Maafkan saya Uncle, pinjam gambar sebentar. Lagi gambar menyusul…

33

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

32 comments

  1. tol gak..buke dade…xde maknanyeeee. well dia pun dah wak statement, x bsedia lai nk bertudung

  2. tah apa-apa, hajjah ke tu

  3. alah kalu dah cmni gayenya… baik buka tudung terus ler..dari pakai tudung ntah apa2 pesen je.. meluat tgk…

  4. kesian btul antara nak ngn taknak.. sedih ah prangai camni.

  5. artis lah katakan, nanti miss sorulah plak

  6. aku eran siti ni sblm kawen elok je tutup aurat..dh kawen lg terok jd nye..ke dato k yg soh die pki ketat2.? ish ish..dpt laki tua pn xtau nk bimbing..terok betol!!

  7. sweetnyeee…Dato..beside u is my SuperIDOL..Abg Aznil……So Sweeetttt…..

  8. apekehalnye??? sebok tol…

  9. Siapa Yang Cetek Pem

    Lantak dialah, tu dia dgn Allah..
    Kita siapa nak nasihat dia..?
    Peminat mencorakkan seseorang artis atau artis yang mencorakkan seseorang peminat?

    Well, jwpn aku senang..
    Kita sbg peminat yang terikut-ikut cara artis..

  10. korang cakap macam korang bagus sangat je ek? ;p

  11. dia tu mmg dah tak sedar diri..lepas kawin makin menjadi jadi ketat bajunya…tak puas berfesyen la tu.masa belum kawin punya la nak cover nk tunjuk baik…baru la kita tahu siape dia sebenarnya…hipokrit betoi pompuan ni……

  12. NAK PKAI TDG BIA BETUL2……LAU MCM TU BUKAK AJE.

  13. pak nil ker tuhh….haha hensemnya..
    ct, no komen..

  14. mawi=siti=hafiz

    itu lah ikon yg korang banggakan….

    ada orang macam aril dan akim yang tak hipokrit korang tak suka pulak….

    erm entahlah…..

  15. oo.. macam tu pakai tudung.. haha..

  16. lame2 die akan bukak gk tdung die..skg dh tgl brape percent je tudung die tutup..hahahha..mcm jamban la ko siti..xtau malu..x sedo!!

  17. Siapa Yang Cetek Pem

    to nad :
    Camne ko leh tau Aril dan Akim tak hipokrit lak nie?
    lagi satu, Mawi = Siti = Hafiz? Mawi dan Hafiz pakai tudung ke?
    Ni kena tgk balik semua konsert AF7 yg lps.. kot2 aku tertinggal part Hafiz tanggal tudung time nk buat konsert kot..

    p/s : tak fhm aku..

  18. ketat pulak….
    terlebih sudah…hehehe

  19. wei nad aril tu poyo n gedik ko x ckp x hipokrit>> giler meroyan kt aril la tu
    hahahaa
    dh la mcm bdk2!

  20. mmg la pasal dosa pahala tu soal dia dgn tuhan.masalahnya skrg ni dia pakai camtu bg perspektif yg salah pd org lain(esp bdk2 n org2 jahil) seolah2 cara ni cara yg betul..tambah ngan sakit mata memandang la.tu je..

  21. lagi korang kutuk lagi die gayakan rambut die ygterjulur keluar tu…
    lepas tu musti die ckp.. "ada aku kisah!!'

    ha ha ha ha

  22. mmg dia tak kisah org mengata dah…
    telinga dia pun dah pekak…

    kekehihihihi…
    NIE DAH KIRA DEGIL TAHAP GABAN!!!!
    MAKLUMLAH DUIT DAH BERJUTA-JUTA…APA ADER HAL…
    KALAU PEMINAT TAK SUKA PUN, DIA TAK MATI KERING..

    hua…hua…hua….
    ader betul??

    • btl tu..kawen dgn org tua pn xberubah2…ptt kawen dgn org tua..org tua tu la yg ajar jd lebih baik..igt nk mati..ni org tua x sedo diri..bg bini pakai mcm tu..bengong betoi siti ni!!dato k yg tua tu pn same..hauhauhauaa

  23. hmmm,golongan bkn artis pun ada yg kjap pkai,kjap tak.Ni kan pla artis! setiap inci penampilan mereka diperhatikan.. pkai ni msti ikut fesyen la,nak fesyen wardina la,fesyen bienda la,fesyen ekin laa…Ala,Yg pkai tu tak semestinya alim bebenor.yg tak pkai tu pla tak la jahil sangat… iye tak?? lantak dorang laa.

  24. hahaha.biase r da kte trend dato datin kan?

  25. baik dato' CT bukak je lah tudung, certain-2 fesyen yg dato' pakai tu ala-2 sister pun ader………. ingat dato'……….takyahlah bertudung jika seru belum tiba…….ader gak artis yg bergelar hajjah tak bertudung..yg penting kita bersedia & ikhlas….jangan paksa diri……

  26. wt mlu dgn org bkan islam je tglak yahudi tgk.pe maslah ntah nk pkai tdung elok2.dr wt cam 2 baik bkak je

  27. ct ni msh konpius sbnrnya..
    tak knl psti g identiti sndri…
    begok..

  28. jd la cm maya karin..
    jgn pura2..
    heh.

  29. bole plak korang nak gaduh pasal artis2 ni..bukan depa bagi apa pun kat korang..bagi tambah dosa ade..haha..pelik2 skrg ni..

  30. cantiklah maya, tapi tadi terbaca tg ketiaknya deodorantlah , dia ada bau badanlah.. hmm macam peliklah. artis tu jgnlan ader bau badan. huhuhu.

counter statistics