Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Aleeza Kassim sah bercerai

Aleeza Kassim sah bercerai

Aleeza Kassim akhirnya sah bercerai selepas 4 tahun hidup bersama bekas suaminya, Mohd Fauzi Che Ros. Aleeza hanya tunduk sambil menangis teresak-esak berpegangan tengan dengan Mohd Fauzi ketika lafaz cerai dinyatakan. Walaubagaimanapun, Mohd Fauzi kelihatan amat tenang ketika melafazkannya.

Punca perceraian masih tidak diketahui.. Ade sesape daripade uols yang tau? Mai-lah share di ruangan komen.

p/s: Masuk mahkamah bertudung-lah, sebulan due nanti balik perangai lame.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

3 comments

  1. urmmm as for me dgrnya…faktor utama of coz abt anak…coz dah 4thn kawen n dia org dah berusia specialy aleeza kan prempuan so dah capai umur 40 mmg payah dpt bb coz tak pernah melahirkan if dah pernah tue lain lah.den aleeza nie tgk pun tau sexy bagai nak rak tak padan usia n tittle WIFE org.lepak wif fwens n guys mcm tak ada rmh tangga…bile kena cerai br tau sebak n sesal.hubby dia dah lame sabar dgn dia.

  2. i think it's not pasai susah dapat anak, zaman sekarang nothing is impossible, as long as you have the money…. mesti ada kes lain ni….. sayang nye satu lagi masjid runtuh….

  3. Mana lebih baik……menjadi suami dayus yang akan dihumban ke dalam neraka kerana isteri mendedahkan aurat dengan berpakaian seksi atau menceraikan isteri untuk menyelamatkan dirinya daripada dihumban kedalam neraka? Siksa nereka itu amatlah azab and tidak tertanggung oleh manusia.

counter statistics