Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Aliff Aziz & Adira sudah putus hubungan

Aliff Aziz & Adira sudah putus hubungan

alip

Nampaknya hubungan cinta antara Aliff Aziz dengan wanita putus ditengah jalan lagi. Yang terbaru, Aliff Aziz meluahkan perasaan di twitter dan juga media bahawa dia kini sudah tidak mempunyai apa-apa hubungan dengan bekas kekasihnya, Adira AF.

Antara luahannya kepada media dipetik, “Kalau boleh jangan kaitkan saya dengan Adira. Saya sudah tidak mahu sebarang cerita-cerita kami diungkit lagi. Cukup sampai di sini sahaja dan saya mahu serius dalam kerjaya dan mengulangi zaman kegemilangan saya.

Agak pelik, beberapa gadis yang datang ke dalam hidupnya telah meninggalkannya dan gadis-gadis ini hanya mendiamkan diri dan hanya Aliff yang kerap bersuara di media, cheap publisiti untuk meraih kegemilangan? Hmm.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

4 comments

  1. xpe dik oi ramai puak2 LGBT nk kan kamu..i like anak ikan cam u

  2. Zaman kegemilangan……??????
    Lagu pun setakat tangkap muat…
    Gemilang konon…..

    Gemilangan kopek kupang tu ader lah!

    Bujang dan belum sah mendapat title suami tapi dah dpt gelaran daddy…
    Huhuhu!

  3. aku pn avaiable jgk

  4. maso bercinto – tak serius bekerja dan tak sompek nak ulang kegemilangan..tunggu solo baru nak serius

counter statistics