Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Ally Iskandar putus tunang?

Ally Iskandar putus tunang?

Minum kopi makan pasta di kedai ManggaOnline.

Heboh sana sini orang ramai bercerita pemain bola sepak negara, Khairul Fahmi Che Mat putus tunang beberapa hari yang lalu, hari ini, satu lagi pasangan dikatakan mengalami nasib yang sama dengan Khairul Fahmi.

Pengacara popular stesen TV3, Ally Iskandar dikatakan telah putus tunang dengan naib juara program realiti, Gadis Melayu, Nur Aishah Zainal. Ally yang sebelum ini melangsungkan pertunangan dengan Nur Aishah pada awal Februari lalu dikatakan telah putus hubungan selepas Nur Aishah meletakkan status di laman sosial Facebooknya kepada ‘i”m Officially Single’ baru-baru ini.

ManggaMuda ada merisik khabar dari teman rapat Nur Aishah, dan katanya, hubungan pertunangan antara Ally Iskandar dan Nur Aishah sememang sudah terlerai akibat daripada kesibukkan kedua-duanya dalam menguruskan kerjaya seharian mereka.

Setakat ini, baik Ally ataupun tunangnya, kedua-dua mereka masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan untuk mengsahihkan khabar berita ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. 🙂

    penah jmpe aishah gn BF lame die dulu..mse 2 tegur die,npe xpakai tudung pas kuar GM?then die jwb panas,rambut gugur..then BF die m'celah..sy xbg pakai sbb kesian(alahai) yg xtahan bju yg die pakai siap nmpak lurah..then gtau sy tlong smpan rahsia…:)

    pape pon sy doakan yg t'baik untuk mereka..amin

  2. Dah suratan alam…

  3. mane tau buah mulut org jerk ni..same2 kita nantikan statement from Ally & Aishah untuk menconfirmkan story ni..musim org putus tunang ke skrg ni ek ?? ish3………..

  4. Ally orangnya baik….kalo ditakdirkan bukan jodohnya dgn aishah, alhamdulillah coz cik tiah punya komen pun dh tunjukkan aishah bukan yg terbaik utk ally. why masa GM pakai tudung? alasan rambut gugur alasan yg org bodoh jer wat. macam xde pegangan agama jer..

  5. bilalah nak kawin abg aku sorang nie…..

  6. betol 2,kite doakan yg terbaik untuk mereka..pape pon alasan aisyah..hope die sedar pakai tudung bukan tok di main2…mase sy tegur die hari 2..die mcm terkejut sbb sy kenal die..n time 2 die mcm moody..

  7. Wah makin bertambah yg putus tunang sejak lelaki lbh ramai dr pompuan ni.. wakaka

  8. aishah tu keje apa?

counter statistics