Tuesday , February 28 2017
Home / Dunia Artis / Alyah kini bertudung?

Alyah kini bertudung?

Seorang lagi artis bertudung, Alhamdulillah. Menurut beberapa kaki gosip Cari, gambar Alyah bertudung di atas dikatakan sama ada dia dalam perjalan melakukan kebajikan di rumah anak yatim ataupun ke sudah berhijrah. Wallahualam.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Annahita Bakavoli berkahwin lagi (4 Gambar)

Pelakon yang pernah popular melalui sitcom Spanar Jaya dan Marikas, Annahita Bakavoli telah berkahwin lagi ...

6 comments

  1. jejarixruncing

    yeke ni..??

  2. Audrey Hepburn

    gambar pakai tudung, tp avatar free hair. kalo betul dah pakai, avatar tu sure bertukar jugak.

    apa pun, moga betul-betul berubah la nanti…amin…

  3. posing je lbh

  4. avatar gambo profile pict kat twiter tu la..

  5. setahu saya dia cuma bertudung pada bulan puasa…tp kalau betul dia dah bertudung Alhamdulillah…. doakan semoga pintu hati terbuka untuk ertudung

counter statistics