Monday , July 28 2014
Home / Gossip Panas / Amanda Misbun nampak lurah

Amanda Misbun nampak lurah

amanda-misbun

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

25 comments

  1. setelah sekian lama menyepi..haha..ko ni mm..dah buntu ka???

    • bukan buntu la, sgt busy sekarang ni.

      • ko bz wak business ke? aku pun lameee x jenguk cni wpun online tiap2 hari (heheh wak survey online). pasni aku nk iklan projek jus manggis aku plak kat cni, leh tahan caj iklan kat cni hehehe… leh byr kredit kad dop?

  2. Fuhhh berdarah mata gua

  3. bdarah?hahaha..baru sikit bro….meh tgok kucing dpn umah aku bromen…jgn kata mata y bdarah..siap muntah darah lg..hahaha…
    mana x nya..siap jerit2 lg tgh malam..bikin tension je..aku sembah air pun x lari..still continue…hish…

  4. tak kenal pun…sape ni????

  5. bese la..andartu xlaku tu psl seksi gle2..hahahah..dh xde maruah mcm tu la..dok main dgn omputeh.,.kawen nye idok..ceh

  6. ooooo ingatkn ank datuk misbun tadi…terkezut aku.
    ingatkan rozana (isteri awie yg no. 2 dan skarang ni the one and only) je adik dia, ade lai erk adik lain. klu so rozana tu, lum sempat femes dah kena sambar dek awie, yg aku ingat dia penah jadi model tudung, model je, dia xde aa pakai tudung stakat ni, mase kenduri kawin dia pun pakai fesyen berkemban. tp low profile aaa wife awie tu, xde pun expose mana2, klu ade pun nmpk awie sesorg je…

  7. ewiezz tu gambo sebenar ko ke

  8. dah kakak mcm tu..adik apa lagi..ikut kakaklah…

  9. alah…kakak dia antara pmpuan paling ego pna aku tau…same as sapa ek y kwn dia y baru kawin tu??ha..geng2 dia la tu…siap ada y ckp xnak kawin seumur idop…tup2..ha..kawen gak..hahaha

  10. Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

    Zuki (zukidin.blogspot.com)

  11. biaseleh……..artis u all..

  12. why r u guys like to talk bout people yg korg sendiri tak kenal??so stupid…die nak pakai ape ke nak telanjang ke yg korg sakit hati kenapa??ade korg bg mkn kt die ke yg korg sibuk2 sgt nih….

    rmh tangga sendiri pon tak betul nal sebok rumah tangga org lain..die nak kawin ke tak ke nak jd andartu samppai mampos pon korg bg duit die nak kawin ke?

    MIND UR OWN BUSINESS!!!!n to those who uploaded this pic ILLEGALLY pls do say sorry to the owner TQ….

  13. i agree wit the comment from me!! above

    what he/she say is true..why korg nak cakap macam2 psl org yg korg xknal..cermin diri sblm ckp buruk psl org lain bleh x? kite manusia bknnye sempurna..elok skit ape yg korg ckp psl org lain..kene kat batang hidung sendiri baru tau..and jgn la sdap2 mulut nak ckp bapak org tu confirm masuk neraka..ko igt ko tuhan nak tentukan sape masuk neraka sape masuk syurga?? so tolong la hentikan ape yang korg buat ni..org tu xpnah cari psl or even ckp buruk psl korg..ape slh die buat kat korg yg smpai nk kutuk die and juga family die??

  14. a'kum sahanat…amada dok mane ek? brape umur die?

counter statistics