Monday , July 28 2014
Home / Gossip Panas / Amar Asyraf, pelakon Nilapura bersama kekasihnya? (2 gambar)

Amar Asyraf, pelakon Nilapura bersama kekasihnya? (2 gambar)

Gambar ini dikirim oleh peminat melalui email kami mengatakan

pelakon nilapura amar asyraf dan aweknya,,,awek dia ni pun ada la kuar tv skit2..nama fesbuk nad zainal……tp tktaula kapel lg ke tak..gbr ihsan fb! hihik..jgn samannnnnnnnnnnn.sapa suh letak

Unfortunately, ini gambar tahun 2009. Sama ada mereka masih bersama, Wallahualam. Gambar penuh after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. Lantak korang la..ade aku kisah?? WakakakkaA

  2. sweet couple

  3. serius shit xknal!
    yg bgi email itu samada laku tu atau prmpn 2 sndiri
    nk popular cpt!
    hahahahahaha

  4. Sapa diorang ni?

  5. aah la.. siap dorg ni e.. ?

  6. hahaha …ni bkn gf die la ..girl ni pon pelakon ..nad zainal ..bf die bkn mamat ni …maybe ex or rakan artis je ..

  7. look i care?? hak diorang bha tu mau bkapel ke x.. eii..mnyebokknyerr.. tu pn slah mhe ..

  8. farah zainal zainal abidin. lps satu boy ngn boy laen. bajet hot!!!!
    dari sekolah smpi skg xubah2. she's smk bandar baru ampang ex student

  9. farah nadia zainal abidin. lps satu boy ngn boy laen. bajet hot!!!!
    dari sekolah smpi skg xubah2. she's smk bandar baru ampang ex student

  10. PLAKON CTE APE NYE?X PEMES N XKNL PN..WAKKAKAKA

  11. xkenal pon~~

  12. sumpah ak xkenal..hahaha!

  13. AMAR ASYRAF BUDAK GHAFAR BABA,MASJID TANAH KAN???????

  14. gi twitter amar_asyraf, tgk 'following' carik : annaroxsia .. kalau rajin tgk tweet history n gambar..

  15. Citer lama. Dorg kapel time kt ASWARA. Ni keje org lain.

  16. sya setuju:D

  17. poyo giler muka korang nie.bukan cantik pon kekasih abg amar nie .:@

counter statistics