Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Ameng Spring dipenjara 8 tahun miliki dadah

Ameng Spring dipenjara 8 tahun miliki dadah

Penyanyi Ameng Spring dijatuhi hukuman 8 tahun penjara, 10 sebatan dan dua tahun pengawasan polis setelah mengaku bersalah atas tiga kesalahan dadah termasuk satu pertuduhan tambahan di mahkamah sesyen di sini hari ini.

Nak tanye uols, apa mood uols sejak kronologi penangkapan Ameng Spring bermula?

  • Terperanjat – Tak sangka mase mule-mule die kene tahan.
  • Kesian – Apabila die menafikan dan tuduh bekas isteri die perangkap die.
  • You got served – Apabila ditangkap sekali lagi atas sebab memiliki dadah di Melaka.
Sumber dipetik: Utusan Malaysia

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

3 comments

  1. Sejak mula lagi aku kata kes ameng ini adalah konspirasi dari suami bekas isterinya.

    Apa pun mati nanti taulah …

  2. menitis air mata bila tgk anak ameng yg masih kecil tu…..tabah sungguh isteri dia….tapi kenapa tak hantar aje ameng kat pusat pemulihan? dia kan ambil dadah dan bukan jual dadah? maaf la kalu silap…sbb tak arif sgt pasal undang2 ni….harap lepas ni ameng akan berubah….

    tak boleh tahan bila tgk gambar ni…..sbb ada anak ameng yg masih kecil……

  3. Ada dlm suratkhabar dia bilang dia kena sabotaj dari bekas isterinya, A.Aida dan suami.

    Sekarang?

    Haish~

    Selamat menjalani hukuman Encik Ameng.

counter statistics