Thursday , April 26 2018
Home / Gossip Panas / Amik Obat: S. Atan pula mahu saman Kak Pah

Amik Obat: S. Atan pula mahu saman Kak Pah

Tidak habis lagi kemelut mereka berdua (Kak Pah & S. Atan), berita hari ini mengatakan S. Atan pula mahu menyaman. Yeah! S. Atan memberi tempoh selama 14 hari untuk Kak Pah atau nama penuhnya Datuk (— tidak layak!) Sharifah Aini untuk meminta maaf secara terbuka berhubung dakwaan kononnya dia menipu rakaman muzik album terbaru penyanyi tersohor itu jika tidak mahu dikenakan tindakan undang-undang.

Ha! Amik obat Kak Pah, bukankah boleh settle secara baik sebelum dia meroyan pergi panggil Melodi buat liputan mengatakan S. Atan telah menipu dia. Jangan nak bohonglah kata tidak pernah kata S. Atan menipu tetapi dia rasa tertipu. Video dibawah ini menunjukkan ayat-ayat yang menuduh S. Atan menipunya malah mengeluarkan statement duit itu haram diberi makan kepada isteri & anak S. Atan.

Masih ingat lagi entri lepas apabila Kak Pah mengeluarkan kenyataan:

Kalau dia gentleman, dia tidak perlu bergaduh dengan seorang wanita seperti saya. Bagi saya, S. Atan terlalu emosional dan ini membuatkan dia jadi defensive.

Tahniah S. Atan, anda memang gentlemen. Bawa sahaja perkara ini ke muka pengadilan, kita lihat apa pula sandiwara Kak Pah selepas ini. Adakah mungkin:

 1. Dia membuat cerita dia dipukul lagi?
 2. Atau dia mengeluarkan statement dia kesunyian dan rindukan anak?
 3. Atau dia mengurung dirinya selama beberapa bulan?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nur Sajat cuba buktikan kewanitaan, tunjuk darah kotor

Siapa tidak kenal usahawan terkenal, Nur Sajat. Ada saja cerita pelik daripada dia bermula dengan ...

5 comments

 1. Berhat-hatilah bilamana menulis blog. Tulis dengan ilmu & iman.

  "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan daripada sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian daripada sangkaan itu berdosa, dan janganlah kamu mengintip, mencari-cari kesalahan dan keaiban orang, dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Apakah seseorang daripada kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) Maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah, sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi Maha Mengasihani. " (Al Hujurat ayat 12)

  View Profile: Rantong™

 2. kak pah memang fuck!!bebalnye org!!

 3. ni lg satu..gile gamok nye..hahaha

 4. Entah ler x tau siapa yang salah hanya mereka berdua sahaja yang tau

counter statistics