Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Amy Search kembali pilihan pengetua Akademi Fantasia, kontrak Ahmad Dhani batal

Amy Search kembali pilihan pengetua Akademi Fantasia, kontrak Ahmad Dhani batal

Seperti yang semue tahu, beberapa minggu lepas kecoh sekejap apabila kedengaran pihak Astro bakal mengambil Ahmad Dhani dari kumpulan Dewa sebagai pengetua Akademi Fantasia musim 9 ni.

Ramai yang bantah dengan pemilihan ini kerana dikatakan memperkecilkan kebolehan artis-artis senior dan legend di Malaysia. Ape yang lebih menarik, gosip mengatakan pihak Astro bakal membayar sebanyak setengah juta untuk membawa masuk penyanyi dari Indonesia itu.

Namun beberapa hari lepas, dikatakan pihak Astro telah menghantar wakil ke Indonesia untuk membatalkan perjanjian dengan Ahmad Dhani, dan Amy Search bakal mengganti tempat tersebut. Sebelum Astro dikatakan memilih Ahmad Dhani, mereka telah lebih awal merisik Amy Search untuk menjadi pengetua bagi program ini, namun atas sebab-sebab yang tidak diketahui mereka memilih Ahmad Dhani.

p/s: Rasakan penangan kipas susah mampus Akademi Fantasia, Ahmad Dhani boleh pigi balik Indonesia. Hai senangnya dalam hati, kalau ber”pengetua” Akademi Fantasia.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

11 comments

  1. lor…bior le amad dhani yg jd pengetua… leh tgk beza hasil produk malaysia n indonesia….. br la ade persaingan sihat

    • kira bagusla Amy Search jadi Pengetua Af daripada ambik orang indon. takde maknanya ambik orang indon jadi pengetua. kang tak pasal2 diorang buat demo yang kita curi "bakat" diorang pulak.

  2. lantak la sape2 pn..bkn besh pn AF ni..wt maksiat je pegang2 pelok2..bodoh pnyer program!!! lari dr landasan..nk untung ..hukum dilupekan..!!!astro giler!!

  3. aku sokong ko gatei#

  4. amy search kata dia dah bertaubat…lasat2 jadi pengetua af laknat, mcm mna ni, kalau nak bertaubat buat la btul2, jgn pkai jubah ya lebih, cakap mcm orang warak tapi perangai jahil…af tetap haram kalau panggil tok imam mekah jadi pengetua sekalipun

  5. Same je realiti nyanyian yg lain… Mentor, My Starz, n bermacam2 lg y g tak glamor…. HARAM semua tu. Laman web gossip ni pun HARAM gak bukak.. (tp bukak jugak)…huhuhuh

  6. BAGUS,AKU SUKE AMY SEARCH JADI PENGETUA..BUAT APE NK AMBIL AHMAD DHANI DARI INDON TU..KAT MALAYSIA NI BNYK ARTIS YANG JAUH LEBIH BAGUS DAN LAYAK DIJADIKAN PENGETUA AF9.ARTIS MALAYSIA BNYK YANG BAGUS2 STANDARD ARTIS ANTARABANGSA.

  7. mcm lahabau sume komen…
    apa daa..
    ttp jela af 2..
    da byk sgt da artis mi segera..
    bkn dpt mjukan ngara pon..
    wat tmbh gosip jer

  8. cm bngang jerk… mcm xdak org malaysia dah nak ambil …bangga sgt ngan org indon tu pe hal???ada org indon bgga kan orang malaysia smpai cmtuh skali??? mmg xlah kan!!!…idea sapa lah nih … xde semangat patritik langsung!!!!

  9. Pesal xamek Dhani pengetua???? xleh le aku nak tgk AF ni di banned dan xde org layan program sampah nii….

  10. emy search pun tak buat apa……….

counter statistics