Wednesday , May 23 2018
Home / Gossip Panas / Amy Search mengamuk dan maki Nabila Huda di Instagram?

Amy Search mengamuk dan maki Nabila Huda di Instagram?

Kecoh dua hari lepas apabila Nabila Huda memuat naik beberapa keping gambarnya sedang berseronok dengan kekasih baru ketika sedang bercuti di pulau. Di dalam gambar tersebut, ayahnya, Amy Search muncul dengan memberi komen yang pedas berbunyi

Abil ni dah lupe ke dulu masa kena tangkap dengan Edi kat Penang dulu. Yang jantan ni pun sama takde rasa sedan silu ke kat aku ape lagi kat public. Memang macam Pu**mak lah kau ni!!! Dah lama betul aku kua ayat ni.
Budak jantan ni memang dah tak umpamakan aku… !!!! Memang babi!!!

Kami rasa, komen Amy Search itu ditujukan buat kekasih Nabila Huda dan nampak gaya macam ada sejarah hitam diantara Amy dan budak lelaki tersebut. Apakah yang sedang berlaku sebenarnya? Adakah seorang ayah telah hilang sabar melihat gelagat anaknya yang semakin rosak tambahan pula lelaki yang yang bersama anaknya langsung tiada hormat terhadapnya?

Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Sharnaaz Ahmad dikecam netizen gara-gara tweet “tibai” Faiz Roslan (11 Gambar)

Baru-baru ini, Instafamous bernama Faiz Roslan telah memuat naik satu video parodi yang dikategorikan keterlaluan ...

counter statistics