Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Amy Winehouse meninggal dunia akibat overdose dadah

Amy Winehouse meninggal dunia akibat overdose dadah

Pemenang Anugerah Grammy, Amy Winehouse ditemui mati dalam rumahnya di London utara dijangka kerana overdose dadah. Pada tahun 2006, penyanyi ini telah membawa pulang lima Anugerah Grammy melalui albumnya yang terjual berjuta salinan. Penyanyi yang mempunyai powerful voice ini telah meninggal dunia pada usia 27 tahun.

Sumber dipetik: Daily Mail

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

rozita-che-wan-marah-mas-mediamalaya

Rozita Che Wan kecewa dengan Malaysia Airlines kerana tercicir begnya

Rozita Che Wan telah naik hangin dan meluahkan rasa ketidakpuashatiannya di Instagram apabila perkhidmatan Malaysia ...

19 comments

  1. dah agak dah……….

  2. tu r..asek main dadah je..amek r natijahnye..suara sdp tp syg prangai xbrape sdp..

  3. lu pikir la sendiri!

  4. memang dah patut mampos lama dah spesis ni…

  5. ambil iktibar lah pada yg lain2..dah banyak sgt yg mati sebab overdose

    🙁

  6. mkn le benda bekasiat, ni nak mkn najis tu gak. inilah padahnye.

  7. org dh meninggal pon nk kutuk2 lg..

    apa da..

  8. drug..

    die..

    drug..

    die..

  9. dah paraiiii……….

  10. dah paraiiii……….aku konfius ler die ne male or female

  11. gamba dia mampos takde ke

  12. nie bukan meninggal nie nie diberi nama MAMPUS

counter statistics