Thursday , July 24 2014
Home / Gossip Panas / anak Amy Search, Nabila Huda bakal bercerai (8 gambar)

anak Amy Search, Nabila Huda bakal bercerai (8 gambar)

Nampaknya seorang lagi pasangan artis kecundang di alam perkahwinan, Nabila Huda anak kepada Amy Search kini dalam proses permohonan cerai di mahkamah difahamkan kerana suaminya tidak mahu menceraikannya.

Nabila enggan berkongsi maklumat mengenai permohonan cerainya itu namun difahamkan oleh pihak forumer di Forum CARI, antara sebab artis tersebut memohon cerai adalah desakan daripada keluarganya yang melihat suaminya sebagai seorang drug addict. Wallahualam, cerita sebenar kita tunggu penjelasan dari pihak Nabila sendiri kelak.

Sedih kami rasakan, namun kami sajikan gambar photoshoot bibit-bibit manis mereka sekeluarga after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

16 comments

  1. adoiiii..mcm2 la dorang nii..tertipu aku tgk picca2 bahagia mereka ini ;-(

  2. cerai2..tu jele koje artis..

  3. hurm…macam-macam hal la…

  4. cubelh buat brbincng..kn tu semua bleh diubah jika mahu berubh..x prlu ikut cara singkat melalui pnceraian..x ush trburu2..

    • kalau suami drugg addict, nk wat pe lg.. kena thu kesan pd isteri n anak. tp nabila harus berubah pd yg lebih baik..anak perempuan susah dijaganamun percayalah.. Allah bersama mereka yg selalu bersamaNya.

  5. Kesianlah sikit kat baby yang tembam tu. Takkan itu je jalan penyelesaiannya?

  6. Trinity Rosz Amet

    x biz2 lha crai … tu lha siasat dlu ltar blkang suami sblom kwen .. ksian dohh suami dia x mau cerai .. syg sgt lha tuhh .. mybe bukn jdoh lha tuh.

  7. gatei..mulut awk jahat

  8. what ever..

  9. cerai??ehm..sapa yg nk jd menantu amy p lah wat persiapan awal2..

  10. Sekarang Nabila dah ada orang baru. Siapa dapat cari memang teror lah kan..

  11. AWAT NAK CERAI

  12. COMEL LA BABY KAKAK NABILAH

  13. Bincang dulu then decide kan?:x

counter statistics