Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang (5 gambar)

Anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang (5 gambar)

Gambar dipetik melalui facebook beliau menunjukkan Dr. Sheikh Muszaphar sedang melatih anaknye menyelam. Menariknye, anaknye mampu bertahan 7 saat di dalam air. Kerja gile? Tidak mungkin. Gambar penuh after the jump.

Tengok ni macam cover album Nirvana pulok.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

17 comments

  1. dua beranak hebat,,
    bapak teroka angkasa lepas,,anak teroka laut dalam..

  2. aah mcm cover albu nirvana tu..huhu..sonokla, kecik2 dh belajo berenang..

  3. x lemas ke budak kecik tu…. terer betul…aq sendiri pun tak boleh menyelam….. 🙁

  4. zaman skarang……

  5. selam sambil bukak mata dan tak tutu8p hidung. Satu kejayaan utk budak budak beb…

  6. boleh tak tolong buang gambar arwah izwan pilus kat bahagian top 5 artis popular tu . dia kan dah tak ada:(

  7. budak kecik mmg mcma tu. kalo di letak dlm air akan timbul dan bole mengapungkan diri secara automatiknya..

    • teringat kisah bayi umur bbrp bulan (tak ingat br bulan) yg meninggal sewaktu kejadian bot ekspres karam di bintulu swk. bayi tu terapung krn pampers dia. sedih sgt…:(

  8. comel giler…!!! kecik2 dah dilatih utk belajar berenang. bagus tu.

  9. aku nak cakap hebat..Baby Isabella mesti hebat nt bila besar mcm parents dia..

  10. yeayyy…bapak melancong ke angkasa duit pembayar cukai…-ini bullshit.
    anak menyelam duit bapak sendiri-ini bagus

  11. bella akan tertekan.. sbb dia kena lagi hebat dari mak bapa dia…
    adoi beratnya beban bella nak bawak,,,

  12. Bestnya mc kcik dh pndai mnyelam

  13. hebatnya kita d mata Allag swt dgn bekalan kita.. tahun ni brapa ratus kena Ehasil . bkn semua org wajib layak byr

  14. mcm omputih salu train ank dorg.

  15. ggpandai berenang:)

counter statistics