Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Anak pelakon Rozie Othman berbikini.. Wow

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

19 comments

  1. fuyoooooo….
    klu aku wt cmnie…
    gerenti mak aku sembelih aku idup nyer…

  2. hahaha..gambo ni kt skycrewz dh siar dlu..ko lmbt la mediamalaya..hahahaha..ape nk eran..anak ikot mak..mak terok anak pn same..uhuhu

    • iye la.. sbb gambar ni pun baru dpt le.. sblm ni byk sgt watermark.. heheh.. skang ni susah cari makan loh

    • i dh tgk gmbar ni kat skycrewz..tp apa nk d kata..bia laaa..mak dia pon xreti nk tutup aurat..xkan nk ajar ank pakai purdah lak….sian org islam skrg kan..????

  3. pehh!!!!!!… moralnye xyah aa ber 2 piece bikini. kang gambo dah terpublic. AKu tgk perenang dunia dlm kejohanan dunia pun pakai swimming suit tutup satu badan, kaler hitam atau gelap plak tu, berusaha nk lindung keseksiaan.. pastu pelari plak pakai baju sukan x cukup kain ler ni..hmmm terblk aa plak erk…

  4. itu la orang melayu nameye tak de otak langsung kan….dedah sana dedah sini cam tak de arge

  5. Laut mana nih kat Malaysia ke? Biar betul x kan x rasa sedikit malu pakai gitu.

  6. body saya bagi 6 out of 10.. boleh buat banyak skill ni atas tilam..

  7. tu baru anak artis..blum jd artis!

  8. dia pun nak glamor mcm mak dia juga…tak dpt jadi artis mcm mak dia jadi model bikini pun jadilah…

  9. untung ikan² tu eek.. ahahaha!~

  10. Salam ziarah.. Teruskan usaha anda.. Selamat berjaya.. Good luck!!

  11. Orang mcm ni memang dah xde perasaan malu..tuhan dah tarik perasaan malu

  12. wah, menarik info ini..makasih ya!

  13. xdpt Ank dia ..mama zie pon bleh gak ….

counter statistics