Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Anne Ngasri bertunang dengan ahli politik, Mohd Samuli Reduan (5 gambar)

Anne Ngasri bertunang dengan ahli politik, Mohd Samuli Reduan (5 gambar)

Tahniah kami ucapkan buat pelakon Anne Ngasri dan pasangannye, Mohd Samuli Reduan di atas majlis pertunangan mereka tempoh hari. Bagi yang tidak mengenai Samuli, dia merupakan seorang ahli politik Setiausaha Kerja Pemuda UMNO. Menurut Anne pula, jika segalanya berjalan lancar, mereka akan berkahwin pada bulan Disember 2012. Anne turut menepis gosip bahawa dia berkahwin dengan suami orang dengan mengatakan bakal suaminye itu seorang duda berusia 40 tahun. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

18 comments

  1. adoila.tunang sendri yang sarungkan cincin???? ni kan pertunangan,bkn nikah.astaghfirullah… papepon tahniah anne.

  2. kenapa nak kena tunang kalau masing2 da penah berkahwin..
    n macam xde sedara lain pulak yg nk sarung cincin tu

  3. blom kawen dah pegang2 ke? malukan org sentul r anne ni…..

  4. cptnye dpt pengganti ekk pas becinta ngn mat jambu tuh (alif ajis)

  5. Biasanya jodoh dgn org camni kekal… Muka mmg x lawa tp poket hensem, tiap2 thun gi obersee. Nak2 politician, mmg loaded. Diorang gi obersee pun hasil tangkapan lembu2 .

  6. Lupe nk congrats kan diorang nie….Moga aman tenteram. Jg anak2 tu baik2…all de best.!

  7. selamat bertunang anne..moga berbahgia hendaknya….

  8. Xpela..laki matang lebih baik dr laki hingusan..moga bahagia n jgn abaikan anak2 tu paling penting

  9. semoga kalian berbahagia hendaknya!!!!

  10. dah terdesak sangat nak kawin lerr tu si Anne..

  11. mcm bapak dgn anak pn ade aku tgk..hahaha..muke x nsem jnji duit byk..bese la retis….puiii

  12. sape awek baju biru 2…cunnyaaa….artis jugak ke…lg cun dr anne…oops sorry..

  13. alif ajis pun setuju ho3

  14. TERBAIK ….. X DER YANG LAGI TUA ker…?????????????????????????????

  15. Istighfar dgn tomahan mereka2 yg Allah berikan akal dan fikiran tapi gagal d guna cara yg betul. Bukan ustazah tapi always pun our shoe in the people yg we feel like to comment. May Allah bless u all n me n anne. To anne istiqarah solat is the best tool to move on with ur marriage life.

  16. kalau yang muda tu baik, dia takkan tinggalkan anak dan istrinya walau macam mana pun rintangannya dalam hidup berumahtangga. kalau yang tua tu tak elok takkan dijaganya anak kelahiran dengan org lain macam anak nya sendiri… sebelum berkahwin kita pergi khusus kawin. slalu sgt ustaz2 cakap yang suami adalah pembimbing istri dan anak2..macam mana dia nak cakap suaminya adalah pembimbing bila dia berikan talak 3 untuk istri disaat anak2 nya masih kecil ditinggalkan tanpa ayah ?? think before talk..!!!!!

counter statistics